Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a Craiovei nu se teme de FCSB: ”Nu e nici Bayern Munchen, nici Real Madrid”. Cuvinte de laudă pentru Adi Mutu

O legendă a Craiovei nu se teme de FCSB: ”Nu e nici Bayern Munchen, nici Real Madrid”. Cuvinte de laudă pentru Adi Mutu

Fotbal intern

Comentarii

Rodion Cămătaru a disuctat despre meciul dintre FC U Craiova şi FCSB, care poate fi urmărit sâmbătă seara, de la ora 20:00, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

FCSB va face vizita în Bănie sâmbătă, pentru a o înfrunta pe FC U Craiova. Echipa lui Edi Iordănescu este marea favorită înaintea meciului, însă Rodion Cămătaru susţine că partida nu va fi una uşoară pentru ”roş-albaştri”.

Legenda Craiovei recunoaşte că FCSB este favorita, însă aminteşte că orice se poate întâmpla pe Oblemenco. Fostul atacant crede că oltenii ar putea face surpriza şi îi ia apărarea lui Mutu, despre care s-a tot zvonit că ar putea fi demis dacă pierde în faţa echipei lui Becali.

O legendă a Craiovei nu se teme de FCSB

Steaua sau FCSB, cum i se spune acum, nu e nici Bayern Munchen, nici Real Madrid, dar e clar că pleacă ca favorită în acest meci. Însă, în Bănie totul este posibil atunci când pe arena noastră vin echipele din Bucureşti. Peluza Sud este foarte puternică şi îţi dă forţă încă de când te afli în vestiar.

Nimic nu este imposibil în fotbal atunci când joci pe stadionul Ion Oblemenco. Aţi văzut meciul FC Bruges-PSG? Câţi din voi vă puneaţi doar problema scorului şi vă gândeaţi că Messi, Neymar şi Mbappe o să îi spulbere pe cei de la Bruges? Uite că nu a fost aşa, iar Bruges le-a făcut faţă celor de la PSG.

Craiova trebuie să creadă în şansa ei, iar jucătorii trebuie să fie conştienţi că îi au în spate pe suporterii lor. Mă deranjează că tot aud că se punea problema demiterii lui Mutu. Dar ce vreţi să facă acest băiat?! Joacă el pe teren?! E magician şi dă din baghetă?!

El trebuie lăsat cel puţin un an să îţi facă treaba, iar eu sunt convins că Adrian Mititelu nu îl va schimba. Au trecut anii şi peste Adrian, iar el nu mai este cel de acum 10 ani. Acum te afli la Liga 1 şi nu te poţi juca cu propriul tău proiect.

Îmi place că Adi Mutu nu prea vorbeşte mult prin presă, îl vedem doar pe la conferinţe şi munceşte mult la antrenamente cu elevii săi. El trebuie lăsat să îşi continue treaba şi după meciul cu FCSB. Craiova trebuie să joace mai direct pe poartă, iar mijlocaşii trebuie să aibă o personalitate mult mai mare pe teren.

Este ok să faci un joc de posesie, dar tu trebuie să şi marchezi. Trebuie să dai şi pase filtrante, nu doar stânga-dreapta şi pase la portar. Eu nu ştiu ce echipă va trimite Mutu pe teren, dar lui îi trebuie un atacant mai agil încă din startul jocului.

Îi trebuie un atacant care să alerge mult şi să îi hărţuiască pe fundaşii centrali de la FCSB în permanenţă. Şi Compagno are rolul lui pe teren. Este un atacant puternic la jocul aerian, dar până la urmă Adi Mutu ştie cel mai bine dacă el poate să joace încă din primul minut şi dacă este util echipei din startul partidei.

Pe timpul meu, în campionat, Universitatea Craiova nu pornea niciodată cu şansa a doua în faţa vreunei echipe, dar acum lucrurile s-au schimbat, iar jucătorii nu mai sunt cei de pe vremea mea.

Eu am mai spus că unii jucători probabil nu sunt conştienţi pe la ce echipe ajung, dar când joci la Craiova trebuie să te gândeşti cu ce echipă semnezi şi trebuie să te informezi ce galerie are această echipă. Trebuie să te mobilizezi 200 la sută, nu 100, ca să îi faci pe suporteri să te aprecieze”, a declarat Rodion Cămătaru, confrom prosport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbfc u craiovacraiova fcsbrodion cămătaru 

viewscnt
Articole similare