Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reuşit Ilie Poenaru să o conducă pe Gaz Metan către victorie în faţa Rapidului: ”Înainte parcă jucam blazaţi, acum...”

Cum a reuşit Ilie Poenaru să o conducă pe Gaz Metan către victorie în faţa Rapidului: ”Înainte parcă jucam blazaţi, acum...”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan a reuşit ssă se impună surprinzător în faţa Rapidului, pe Arena Naţională, scor 2-1.

Rapid începuse sezonul într-o formă incredibilă, însă lucrurile încep să scârţâie în Giuleşti. După ce au încasat primele goulri şi au pierdut primul meci din acest sezon, în faţa Universităţii Craiova, băieţii lui Miţă Iosif nu au mai reuşit să se ridice la nivelul noilor aşteptări create.

Rapidiştii au luat din nou două goluri, cu UTA, şi au remizat, înainte de a lua pentru al treilea meci consecutiv două goluri şi a pierde în faţa lui Gaz Metan Mediaş. Echipa avea un nou anrenor, care apucase să lucreze doar o zi alături de lot înainte de a înfrunta Rapidul.

Însă Ilie Poenaru a făcut minuni, iar Gaz Metan s-a ridicat de pe penultimul loc din Liga 1. A fost prima victorie a medieşenilor după prima etapă, iar planul lui Poenaru pare să fi dat roade. Ronaldo Deaconu a explicat care a fost diferenţa făcută de noul tehnician şi cum a reuşit Gazul să se impună în faţa echipei de pe locul secund, în deplasare.

Cum a reuşit Ilie Poenaru să o conducă pe Gaz Metan către victorie în faţa Rapidului

O victorie foarte muncită, un meci extrem de greu. Am fost dominaţi, trebuie să recunoaştem că am fost dominaţi, încă suferim fizic. A venit Mister şi ne-a dat un şoc, ne-a motivat foarte bine pentru acest meci şi ne-a aşezat un pic mai bine tactic şi asta a fost reţeta meciului.

Înainte parcă jucam blazaţi, jucam fiecare ce voia, acum Mister ne-a pus în poziţii, ne-a pus să respectăm un plan tactic şi de aici rezultatul bun”, a declarat Ronaldo Deaconu.

Afla mai multe despre: gaz metan mediaşilie poenaruronaldo deaconurapid gaz metan 

viewscnt
Articole similare