Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Ulrich Meleke a plecat de la CFR după zero apariţii! Fotbalistul va evolua la o rivală din Liga 1

Este oficial! Ulrich Meleke a plecat de la CFR după zero apariţii! Fotbalistul va evolua la o rivală din Liga 1galerie foto

Superliga

Comentarii

Ulrich Meleke a părăsit-o pe CFR Cluj după niciun meci oficial jucat pentru ardeleni. Fundaşul a fost împrumutat la FC Voluntari, unde va evolua în sezonul 2021/2022.

Ulrich Meleke a semnat cu CFR în vara aceasta, însă plecarea lui Şumudică i-a încheiat deja cariera în Gruia. Fără să fi jucat vreun meci oficial pentru ardeleni, ivorianul a fost trimis împrumut la Voluntari, acelaşi traseu pe care l-a urmat şi Alex Paşcanu.

Vorbind despre transferul său, Valeriu Iftime spună încă de joi că fundaşul va ajunge la formaţia ilfoveană, iar informaţia a fost confirmată chiar de club. Pe contul oficial de Facebook, FC Voluntari l-a anunţat pe noul său recrut.

Ulrich Meleke a plecat de la CFR după zero apariţii

Cluburile FC Voluntari şi CFR Cluj au ajuns la un acord în privinţa împrumutului lui Ulrich Meleke la echipa noastră pentru sezonul 2021/2022. Ulrich Meleke este un fundaş central din Coasta de Fildeş, în vârstă de 22 de ani, care a mai evoluat până acum în Finlanda la formaţiile Ekenas IF şi Kokkolan PV şi în Israel la Hapoel Tel-Aviv şi Hapoel Bnei Lod.

În România, Ulrich Meleke a îmbrăcat sezonul trecut tricoul formaţiei FC Botoşani ,de unde a fost transferat de către campioana României. Noul nostru jucător va purta numărul trei pe echipamentul de joc. Bun venit Ulrich şi mult succes în tricoul FC Voluntari!”, se arată în comunicatul postat de club.

Afla mai multe despre: ulrich melekefc voluntaricfr cluj 

viewscnt
Articole similare