Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eu nu am jucat atât de rău". Cum explică Sorana Cîrstea scorul dur din sfertul de la US Open: "Acolo s-a înclinat balanţa"

"Eu nu am jucat atât de rău". Cum explică Sorana Cîrstea scorul dur din sfertul de la US Open: "Acolo s-a înclinat balanţa"

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea a oferit o primă reacţie, după sfertul de finală de la US Open, unde şi-a egalat performanţa din 2009, când a ajuns în aceeaşi fază la un grand slam.

Ce spune Sorana Cîrstea după eliminarea de la US Open

Sorana Cîrstea, favorită 30, a fost eliminată, în noaptea de marţi spre miercuri, în sferturile de finală ale US Open, ultimul grand slam al anului. Cîrstea a fost învinsă de a 10-a favorită, sportiva cehă Karolina Muchova, scor 6-0, 6-3.

„Un meci dificil, cred că în seara asta Karolina a jucat foarte bine, din cele cinci întâlniri în seara asta cred că a produs cel mai bun tenis.

Cred că scorul este destul de dur pentru ceea ce s-a jucat, am avut foarte multe mingi de break în primul set, foarte multe oportunităţi pe care nu le-am fructificat...

La 3-0 un game lung, apoi la 4-0, 40-15 pe serviciul meu, cred eu că dacă acolo intram din nou în joc, să fac un 3-2, probabil că lucrurile ar fi stat altfel.

Per total însă în seara asta cred că a jucat mai bine decât mine, merită victoria şi a reuşit să vină cu soluţii la toate planurile mele şi, din nou, un meci nu atât de dur cum o spune scorul. 

Cred că a venit astăzi şi a jucat cel mai bun tenis al ei. Eu nu am jucat atât de rău, însă nu am fost decisivă în momentele importante, mingile de atac nu le-am fructificat şi, normal, acolo s-a înclinat balanţa”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit Eurosport.

Pentru sportivă urmează turneele din Asia. “Voi veni acasă câteva zile, iar apoi voi urmează patru turnee din China şi turneul de la Cluj. Sezonul nu s-a încheiat aici, sper să iau tot ce a fost pozitiv în acest turneu şi să continui să urc şi pe final de sezon.

Ca lecţii, nu e doar una anul acesta, cred că important e să munceşti, să-ţi vezi de treabă şi până la urmă nu există o soluţie magică, o cheie, este pur şi simplu muncă brută, disciplină, rutină şi cam la asta se rezumă în general sportul de performanţă”, a mai afirmat ea.

Pentru parcursul de la US Open, Sorana Cîrstea a câştigat 455.000 de dolari.

Afla mai multe despre: sorana cirsteasorana cirstea us open 

viewscnt
Articole similare