Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cornel Dinu, reacţie categorică: ”Diferenţă clară de educaţie fotbalistică! Şi la 2-1 pentru noi, am spus că Armenia va câştiga!”

EXCLUSIV Cornel Dinu, reacţie categorică: ”Diferenţă clară de educaţie fotbalistică! Şi la 2-1 pentru noi, am spus că Armenia va câştiga!”

Echipa națională

Comentarii

România a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-0), de echipa Armeniei, în etapa a III-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii au fost conduşi cu 1-0, au condus cu 2-1 şi jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Puşcaş, din minutul 77, primind două goluri.

Cornel Dinu a vorbit imediat după meci, în cadrul emisiunii Sport Report, de la Telekom Sport. Fostul selecţioner a mărturisit că şi la scorul de 2-1 pentru România, a simţit că Armenia va câştiga acest meci:

”O diferenţă clară de educaţie fotbalistică. Nu puteam să merg pe mâna povestitorului Stoichiţă, n-are nicio vină el, ci ăia care distrug fotbalul românesc. Ce pot să spun? Cred că era un miracol dacă reuşeam să câştigăm acest joc. Nu am văzut o concepţie clară, o continuitate la Rădoi. El impresionează prin faptul că spune că joacă ofensiv.

Armenia a jucat un fotbal modern, un 4-4-2 bine aşezat. Şi la 2-1 pentru noi credeam că Armenia nu pierde această partidă. Sunt o naţie extraordinară, o populaţie de 2 milioane, negustori cu simţul realităţii. Nu întâmplător au adus un antrenor spaniol de 65 de ani, care a fost la Bilbao, la Sevilla, şi care a aşezat o echipă net superioară nouă. Au fost şase schimbări, s-a încheiat discuţia! N-am înţeles nimic. Aş fi jucat de la început, de la partida cu Macedonia, cu acest Cicâldău.

Avem nişte jucători care sunt rodul pământului, nu al aratului pământului. Jumătate dintre ei sunt crescuţi într-o unică academie productivă şi funcţională, cea a lui Gică Hagi” a mărturisit Cornel Dinu, în exclusivitate, la Telekom Sport.

Clasamentul grupei este următorul: 1. Armenia - 9 puncte, 2. Germania - 6 puncte, 3. Macedonia de Nord - 3 puncte, 4. România - 3 puncte, 5. Islanda - niciun punct, 6. Liechtenstein - niciun punct.

În prima etapă, România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, acasă, iar în a doua a pierdut, scor 0-1, cu Germania, tot pe teren propriu.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare