Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dică spune tot! Fotbaliştii monitorizaţi în perioada FCSB: "Au fost peste 100, dar ei m-au interesat în special"

EXCLUSIV | Dică spune tot! Fotbaliştii monitorizaţi în perioada FCSB: "Au fost peste 100, dar ei m-au interesat în special"

Fotbal

Comentarii

Fostul antrenor al echipei FCSB, Nicolae Dică, a mărturisit că în perioada petrecută la FCSB a monitorizat peste 100 de jucători, în special fundaşi centrali, fotbalişti de care vicecampioana duce nevoie şi în prezent.

"Am avut peste 100 de jucători care, aici vorbesc mult de fundaşi centrali, pentru că acolo aveam mare nevoie. Am urmărit foarte mulţi fundaşi centrali şi am urmărit pentru că la Steaua când aduci un jucător, într-adevăr, tebuie să aduci un jucător cu calităţi foarte bune, un jucător care să se impună şi care să fie mai bun decât jucătorii pe care îi ai în lot, mai ales că e vorba de străini", a spus Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a precizat că, în timpul liber, nu se poate dezlipi de televizor.

"Păi, văd cam toate meciurile care se dau la televizor, încerc să le urmăresc. Campionatul României urmăresc, Italia. Urmăresc Italia, Anglia iar îmi place foarte mult, Spania. Îmi place, chiar fetiţa mea îmi spune: «tati, dar stai numai pe fotbal, mereu te uiţi numai la fotbal».

Asta este meseria mea, îmi place foarte mult, iubesc acestă meserie şi nu voi renunţa niciodată la ea", a adăugat Nicolae Dică.

Un an şi jumătate a antrenat-o Dică pe FCSB, timp în care "roş-albaştrii" nu au câştigat niciun trofeu. Nicolae Dică a fost demis după înfrângerea suferită de vicecampioană în faţa liderului CFR Cluj, în ultimul meci din 2018, eşec în urma căruia FCSB a încheiat anul la şase puncte în spatele echipei ardelene. În locul lui Dică a venit Mihai Teja, fostul antrenor al lui Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: dicafcsb,  

viewscnt
Articole similare