Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ilie Năstase: "Balaci a fost uriaş! Cine nu-l ştia pe Ilie!?"

EXCLUSIV | Ilie Năstase: "Balaci a fost uriaş! Cine nu-l ştia pe Ilie!?"

Special

Comentarii

Întristat după ce a aflat că Ilie Balaci nu mai este, Ilie Năstase a ţinut să facă următoarea declaraţie pentru telekomsport.ro despre cel supranumit "Prinţul din Bănie"

"Ne ştiam. Nu pot să spun că eram foarte buni prieteni, dar ne ştiam. Dar cine nu-l ştia pe Ilie Balaci? A fost un uriaş jucător de fotbal. Din păcate în perioada în care el juca la Craiova eu eram plecat din ţară. Nu am mers la meciurile Craiovei, dar eram la curent cu toate rezultatele şi mă bucuram pentru fiecare succes al echipei oltene când Craiova juca în cupele europene. Ştiu că era pasionat şi de tenis. Din păcate nu am apucat să facem un meci... Îmi pare nespus de rău. Dumnezeu să-l ierte!", a declarat Ilie Năstase pentru telekomsport.ro.

Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani. Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

Afla mai multe despre: ilie balacinastase,  

viewscnt
Articole similare