Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Săndoi: "Mi s-au tăiat picioarele când am aflat!" Dănciulescu l-a anunţat de tragedie chiar inainte de meci

VIDEO | Săndoi: "Mi s-au tăiat picioarele când am aflat!" Dănciulescu l-a anunţat de tragedie chiar inainte de meci

Special

Comentarii

Emil Săndoi a oferit una din cele mai emoţionante imagini ale anului în fotbalul românesc, după ce a fost surprins de camerele de luat vederi plângând pe banca de rezerve înainte de partida Farul - FC Argeş, scor 3-1, evident marcat de dispariţia lui Ilie Balaci.

La final, tehnicianul oaspeţilor a explicat că a aflat de moartea fostului mare internaţional cu puţine momente înainte de startul partidei, de la Ionel Dănciulescu.


"Şi pe mine m-au lasat picioarele cand mi-a zis Ionel Danciulescu înainte de meci. Nici nu mi-a venit să cred. Ilie era o persoană deosebită, unul dintre cei mai mari fotbalişti pe care i-a avut această ţară.



El nu fusese niciodată internat în spital, n-a avut niciodată probleme de sănătate, pur şi simplu nu mi-a venit sa cred, am zis că trebuie să fie o greşeală undevă.

Pierdere mare pentru întreaga familie a fotbalului românesc. Un talent incomensurabil, eu am reuşit să îl prind o perioadă scurtă, pe final de carieră.

Şi la Craiova l-am prins. Pentru unii dintre noi a fost ca un frate mai mare, un om de echipă, dedicat fotbalului, mânca fotbal pe pâine.

Păcat, Dumnezeu să-l odihnească, condoleanţe familiei îndoaliate
", a declarat Emil Săndoi după partida Farul - FC Argeş 3-1.

Şi Ciprian Marica a comentat tragicul eveniment: "Condoleanţe în primul rând familiei, o zi tristă pentru sportul românesc. Unul dintre cei mai mari jucători ai României se duce astăzi la ceruri şi nu putem decât să fim trişti din acest punct de vedere. Suntem alături de familia dânsului şi le urăm să fie puternici şi să poată trece peste această pierdere.

Talentul dânsului a inspirat mulţi sportivi din ziua de astăzi
".

Preşedintele executiv al Farului, Marcel Lică, a vorbit la superlativ despre Ilie Balaci, dezvâluind că a fost coleg cu acesta la grupele de copii şi juniori ale Universităţii Craiova.

"Am copilarit cu Ilie, am fost la aceeasi grupa la Universitatea Craiova de copii, a fost unul din cei mai mari fotbalisti romani ai tuturor timpurilor.

Un om tânar să ne părăsească, vă daţi seama că e cumplit. Am jucat cu Balaci, am fost crescuţi de profesorul Ion Gârleşteanu, nu aţi ştiut? Cu Balaci, cu Boldici, cu Piţurcă, suntem grupa '56-'57. El e născut în '56, în septembrie.

Era cel mai talentat, dovadă că a făcut carieră, a debutat în naţională la 17 ani, din păcate accidentarile, operaţiile de menisc, vreo 3 la numar, nu i-au permis să îşi arate întreaga valoare.

Dacă ar fi fost în fotbalul de astăzi, cu siguranţă era într-una din marile echipe ale lumii, Barcelona, Real, City, Bayern!"
, spune Marcel Lică
 

Afla mai multe despre: sandoideclaratievideobalaci 

viewscnt
Articole similare