Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul care s-a autoexclus de la echipa naţională, deşi era o prezenţă constantă. Cum l-a enervat pe Mirel Rădoi: ”Dacă încearcă astfel de discuţii...”

EXCLUSIV | Jucătorul care s-a autoexclus de la echipa naţională, deşi era o prezenţă constantă. Cum l-a enervat pe Mirel Rădoi: ”Dacă încearcă astfel de discuţii...”

Echipa națională

Comentarii

Un jucător s-a autoexclus de la echipa naţională după ce s-a declarat nemulţumit de faptul că n-a fost sunat personal de Mirel Rădoi. Costel Pantilimon era o prezenţă constantă la naţională şi era monitorizat de Mirel Rădoi, dar selecţionerul spune că a avut o atitudine care l-a deranjat şi l-a lăsat astfel la echipa de club.

Costel Pantilimon are 27 de meciuri la echipa naţională şi era o prezenţă constantă, dar n-a mai fost convocat după ce a jucat tot mai puţin la echipa de club. Acum, Pantilimon este titular la Denizlispor, în prima ligă a Turciei şi intrase din nou în vederile selecţionerului. Însă portarul în vârstă de 33 de ani a fost nemulţumit de faptul că Mirel Rădoi nu l-a sunat personal şi selecţionerul susţine că astfel s-a autoexclus.

Cum s-a autoexclus Costel Pantilimon de la echipa naţională

Mirel Rădoi a anunţat deja lista preliminară a stranierilor pentru amicalul cu Belarus (15 noiembrie) şi pentru meciul cu Norvegia (Liga Naţiunilor, 18 noiembrie). Însă de pe această listă lipseşte Costel Pantilimon, deşi este titular în campionatul Turciei. Întrebat despre această absenţă, Mirel Rădoi a explicat la Telekom Sport cum s-a autoexclus Pantilimon de la echipa naţională.

Mirel Rădoi spune că, în momentul în care a preluat mandatul de selecţioner, i-a desemnat pe antrenorii cu portarii să ţină legătura cu goalkeeperii care se află în vederile sale. Costel Pantilimon a fost însă deranjat că Mirel Rădoi nu l-a sunat personal:



”(De ce lipseşte Pantilimon?) Pentru că a avut o abordare cu antrenorul de portari, pentru că noi când am vorbit de principii de joc am ţinut ca antrenorul cu portarii să trimită către portarii pe care îi aveam în vedere. Şi acolo ar fi intervenit ceva, că ar fi fost deranjat că nu ar fi fost sunat de către mine sau o chestie de genul ăsta. Şi am zis că, dacă încearcă astfel de discuţii... Din punctul meu de vedere, nu am cum să sun cei 70 de jucători, pe toţi în parte. Asta ar însemna că vom face telefonul fără fir şi eu nu voi face decât să stau în faţa jucătorilor drepţi să dau explicaţii. Cine vrea să vină, e bine venit, cine are astfel de discuţii şi neplăceri să rămână la echipa de club”, a dezvăluit Mirel Rădoi la Telekom Sport.



În vârstă de 33 de ani, Costel Pantilimon a adunat până acum 27 de meciuri pentru naţionala de seniori a României. A debutat pe 19 noiembrie 2008, în mandatul lui Victor Piţurcă, într-un amical România - Georgia 2-1. Avea atunci doar 21 de ani, dar era titular la Poli Timişoara. Până acum un an, Costel Pantilimon era o prezenţă constantă printre ”tricolori”. Acum, odată cu această atitudinea, Mirel Rădoi lasă de înţeles că s-a autoexclus de la echipa naţională.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare