Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai vorbeşte cu Gigi Becali: "Suntem naş şi fin, dar nu discutăm şi nu vreau"

EXCLUSIV | Mirel Rădoi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai vorbeşte cu Gigi Becali: "Suntem naş şi fin, dar nu discutăm şi nu vreau"

Fotbal intern

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi, a dezvăluit de ce nu mai ţine legătura cu naşul său, Gigi Becali.

Deşi nu a mai vorbit cu patronul FCSB-ului din momentul în care Becali l-a concediat din funcţia de antrenor al "roş-albaştrilor", Mirel Rădoi susţine că are o relaţie bună cu naşul său. Totuşi, el evită să discute cu Becali.

"(n.r. - Ai vorbit cu Gigi Becali după Campionatul European?) Nu. (n.r. - Relaţia ta cu Gigi Becali care e în momentul de faţă?) Una bună. Suntem naşi-fini, dar nu discutăm. La telefon nu am mai discutat de atunci (n.r. - de când a fost concediat) şi nu vreau, pentru că, dacă începem să discutăm, el începe foarte mult să discute despre fotbal.

Şi, mai devreme sau mai târziu, mă va întreba cum e un jucător, eu zic că e foarte bun. După ce a ajuns la FCSB, spune că l-a luat că a zis finu. Şi nu vreau să fiu acuzat. La fel cum am preferat să îi spun şi lui, le-am spus şi altor patroni, prefer când mă întrebaţi de jucători, să o facă directorul sportiv sau antrenorul", a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report.

Mirel Rădoi l-a taxat pe Gigi Becali: "Nu e normal ce a făcut"

Chiar şi aşa, Mirel Rădoi nu s-a ferit să vorbească despre situaţia de la FCSB, echipă care traversează o perioadă de criză. Selecţionerul de tineret a vorbit mai întâi despre faptul că Becali l-a dat afară pe preparatorul fizic Marian Lupu fără să îi ceară sfatul antrenorului Bogdan Andone.

"Atunci nu e normal ce a făcut patronul. Dacă antrenorul ştie că nu este vina preparatorului, trebuie să spună. Ori rămâne, ori trebuia o discuţie mult mai amplă cu patronul în care să îi justifice. OK. L-a dat afară, dar de ce? Aşa am decis eu, dar de ce?

Şi cum a decoperit din ce motiv este preparatorul de vină? Patronul echipei care nu este prezent la antrenamente? Pare totul aşa, că încearcă să se acopere cumva această problemă prin găsirea unui vinovat", a adăugat Rădoi.

Despre jocul FCSB-ului

"E clar că încearcă să joace acel 4-3-3, dar accidentările fac ca de la meci la meci în diferite poziţii să apară alţi jucători şi atunci vin cu alte caracteristici şi se schimbă şi calitatea jucătorilor.

E o idee care îmi place, acest 4-3-3. Pentru că se vorbeşte 4-3-3 şi 4-1-4-1. Pentru mine sunt două sisteme şi e clar.

Pentru ei un jucător foarte important în acest moment e Vînă. Eu, dacă mă uit la echipă şi nu îl văd pe Vînă, cred că Steaua va avea mari probleme în a desfăşura atacul poziţional.

E jucătorul care le aduce foarte multă creativitate, care e disponibil la efort, se vede că vine de la Viitorul în 4-3-3, care stă între mijlocaşii centrali şi laterali când trebuie să primească mimgea", a mai spus Rădoi.

Afla mai multe despre: radoi 

viewscnt
Articole similare