Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM Stoica a dezvăluit cum a ajuns Straton la FCSB: "E un portar care ne poate ajuta în mod cert"

EXCLUSIV | MM Stoica a dezvăluit cum a ajuns Straton la FCSB: "E un portar care ne poate ajuta în mod cert"

FCSB

Comentarii

Cătălin Straton (30 de ani) a petrecut puţin timp fără echipă. Imediat după ce a fost anunţat că Dinamo nu mai contează pe el, FCSB a intrat pe fir şi l-a transferat pe experimentatul portar. Mihai Stoica a explicat cum s-a ajuns la această decizie.

Straton a fost un portar extrem de important în finalul sezonului trecut pentru Dinamo, însă cu toate acestea, Cosmin Contra l-a anunţat că nu se mai bazează pe el, iar goalkeeper-ul a semnat cu rivala FCSB, aflată într-o adevărată criză. Andrei Vlad are coronavirus, iar Ducan, chiar dacă şi-a salvat echipa la penalty-uri în Europa League, a arătat mari lacune într-un joc atât de important. 

"Ne-am gândit în momentul în care am citit că el va fi disponibilizat de Dinamo şi Gigi a luat legătura cu agentul lui. E un portar cu experienţă, cu talie, care ne poate ajuta în mod cert", a dezvăluit MM Stoica. 

  • 400.000 de euro este cota lui Cătălin Straton, potrivit transfermarkt.com
  • 13 meciuri a jucat pentru Dinamo în sezonul trecut

Oficialul de la FCSB a spus că nu îl interesează de ce Dinamo nu a mai contat pe Straton, însă pentru FCSB el este un fotbalist important, care poate ajuta echipa: "Au hotărât să îl disponibilizeze pe Straton. Nu s-a ridicat la pretenţiile celor care au venit, la pretenţiile noastre se ridică. Aaş cum s-a ridicat şi Bălgrădean la momentul la care a fost adus, când el era aproape pus pe liber de Chiajna", a mai spus Mihai Stoica. 

Straton şi-a arătat valoarea chiar la primul meci în tricoul lui FCSB. Cu FC Argeş, fostul jucător de la Rapid, FC Vaslui, Craiova, ACS Poli sau Dunărea Călăraşi, a avut o paradă de zile mari şi a menţinut poarta intactă. 

Afla mai multe despre: stratonfcsb 

viewscnt
Articole similare