Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia genială a lui Panduru când un patron i-a spus ce schimbări să facă: "Şi atunci ai mai rămas antrenor?"

EXCLUSIV | Reacţia genială a lui Panduru când un patron i-a spus ce schimbări să facă: "Şi atunci ai mai rămas antrenor?"

Fotbal intern

Comentarii

Basarab Panduru a avut o reacţie spumoasă, după numirea lui Todoran pe banca celor de la FCSB. Acesta i-a oferit şi câteva sfaturi noului antrenor, dar şi lui Poenaru, care se afla şi el pe lista lui Gigi Becali.

Basarab Panduru a avut chef de glume, după ce a aflat modul în care Becali şi-a ales noul antrenor. Todoran se afla la mănăstire, în momentul în care a fost sunat să se ocupe de academia echipei.

"Şi mai important e că pe toţi îi prinde acolo. Mai puţin pe Poenaru, care Poenaru stă pe la televizor şi spune tot timpul ce ar face el dacă ar fi pus la FCSB. Poe, n-ai înţeles că nu interesează pe nimeni ce ai face dacă ai fi pus? Dacă eşti la mănăstire, că eşti bun, că eşti prost, te pune oricum, deci nu contează ce idei ai sau n-ai.

Todoran şi Poenaru mi-au fost jucători şi stau acum şi mă gândesc, îmi pun întrebarea dacă unuia sau altuia i-ar fi convenit să ştie că eu stau pe bancă şi că patronul îmi spune să îi scot din teren în minutul 30?! Ar trebui şi ei să-şi pună întrebarea asta" , a spus Panduru.

 

Poenaru a fost antrenat de Panduru la Poli Timişoara, în urmă cu mai bine de 15 ani. Şi acolo erau aceleaşi probleme ca şi la FCSB. Panduru a primit ordin de sus să-l schimbe pe Ilie Poenaru. 

"Am fost şi eu în situaţia asta, Poenaru ştie despre ce vorbesc. A fost şi el în situaţia asta, iar eu n-am acceptat aşa ceva. Dar nu stau după ani de zile să încep să dezgrop aceste lucruri, nu ai ce să discuţi la ele. Şi-a spus omul părerea, eu mi-am spus-o pe a mea, am făcut cum am crezut eu şi am terminat discuţia. (n.r. Şi ai mai fost antrenor?) Da, o oră" , a continuat Panduru.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare