Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţie vehementă a lui Florin Răducioiu despre retrogradarea lui Dinamo: "De ce să fie salvată? E dezamăgitor"

EXCLUSIV | Reacţie vehementă a lui Florin Răducioiu despre retrogradarea lui Dinamo: "De ce să fie salvată? E dezamăgitor"
Comentarii

Dinamo ar fi trebuit să retrogradeze în Liga a II-a, însă decizia conducătorilor din fotbalul românesc de a mări numărul echipelor din prima ligă a făcut ca echipa din Ştefan cel Mare să rămână în Liga I

Însă Florin Răducioiu consideră că ar fi fost mai bine pentru Dinamo să retrogradeze, astfel încât clubul să se bucur de un nou început.

"De ce să fie Dinamo salvată, când ea a retrogradat pe teren? E al treilea an în care sunt această situaţie critică. Cum a fost gestionat totul... Patronul, preşedintele, directorul general, au fost multe schimbări de antrenori, au fost aduşi jucători care nu aveau nimic în comun cu Dinamo, eu cred că este meritată această retrogradare.

Dinamo merită să retrogradeze. A fost un adevărat dezastru şi termină în acest mod dezamăgitor pentru mine. Repet, Dinamo merită să meargă în Liga a II-a, trebuie să o ia de la început, să meagă în liga secundă şi să o ia de la capăt" , a declarat Florin Răducioiu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: raducioiudinamo 

viewscnt
Articole similare