Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ultimul transfer al lui Dinamo, lăudat de un fost căpitan al "câinilor"! Alexe: "Mi-a dat multe pase decisive!" Sfat pentru Rednic: unde se simte cel mai bine

EXCLUSIV | Ultimul transfer al lui Dinamo, lăudat de un fost căpitan al "câinilor"! Alexe: "Mi-a dat multe pase decisive!" Sfat pentru Rednic: unde se simte cel mai bine

Superliga

Comentarii

Dinamo este pe punctul să perfecteze un nou transfer prin aducerea mijlocaşului nigerian Simon Terwase Zenke, care astăzi s-a pregătit sub comanda lui Mircea Rednic, după ce a trecut cu bine vizita medicală.

În vârstă de 29 de ani, Simon Zenke poate juca pe orice post în ofensivă, însă poziţia sa de bază e de mijlocaş dreapta.

Nigerianul a fost coleg cu Marius Alexe la Karabukspor, unde a evoluat în sezonul 2015-2016. La Karabuk, Zenke a reuşit 6 goluri şi 8 pase decisive în 30 de partide, iar Marius Alexe vorbeşte la superlativ despre fostul său coleg.

Fostul căpitan al lui Dinamo a declarat pentru Telekom Sport că Zenke o poate ajuta pe Dinamo prin calităţile sale de pasator şi îi recomandă lui Rednic să-l folosească în banda dreaptă pe nigerian.

"Am jucat la Karabuk amândoi. Este un caracter bun, liniştit. Sigur va ajuta echipa şi grupul. Are o viteză foarte bună şi mi-a dat destul de multe assist-uri. Este un jucător puternic şi îi place să primească mingea în spaţiul liber. Îl văd jucând în bandă la Dinamo. El trebuie acum să o ajute pe Dinamo cu pase bune, dar singur nu o să poată", a declarat Marius Alexe pentru Telekom Sport.

  • 400.000 de euro valorează Simon Zenke conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

În sezonul 2011-2012, Zenke a lucrat la Samsunspor cu actualul selecţioner al Elveţiei, Vladimir Petkovic, cel care în anul următor avea să ajungă pe banca lui Lazio. La Samsun, Zenke a bifat cea mai bună perioadă a carierei sale, marcând de 17 ori şi pasând de 10 ori decisiv în 56 de meciuri jucate.

Ultima dată nigerianul a jucat la Tubize, în liga a 2-a belgiană. Zenke a dat 14 pase de gol în 50 de meciuri pentru formaţia belgiană.

Afla mai multe despre: zenkedinamomarius alexetransfer dinamo 

viewscnt
Articole similare