Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS! Un nou super fotbalist descoperit de nicăieri de Gheorghe Hagi. De la Viitorul, direct la Marseille şi în TOP în Ligue 1

FABULOS! Un nou super fotbalist descoperit de nicăieri de Gheorghe Hagi. De la Viitorul, direct la Marseille şi în TOP în Ligue 1galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Nemanja Radonjic este unul dintre cei mai în formă jucători din fotbalul european. Mijlocaşul sârb de 23 de ani marchează gol după gol pentru Marseille, însă puţină lumea ştie că Hagi l-a avut şi el sub comandă pe Radonjic.

Nemanja Radonjic are presa din Franţa la picioare. Cu patru goluri marcate în ultimele cinci meciuri jucate pentru Olympique Marseille, mijlocaşul stânga de 23 de ani a contribuit decisiv la evoluţiile foarte bune din ultima perioadă ale echipei lui Villas Boas. Marseille este pe locul al doilea în Ligue 1, nu poate spera, evident, la titlu, care pare adjudecat deja de PSG, însă visează la o clasare pe un loc care să-i asigure prezenţa în grupele Ligii Campionilor din sezonul următor.

Revenind la Nemanja Radonjic, Gheorghe Hagi a fost printre primii oameni de fotbal care au văzut talentul tânărului mijlocaş sârb. În octombrie 2013, când fotbalistul avea doar 17 ani, "Regele" i-a simţit potenţialul pe care-l are şi l-a luat, liber de contract, de la juniorii lui Partizan Belgrad.

Gheorghe Hagi l-a luat pe Radonjic la Viitorul

Evoluţiile bune de la echipele Academiei Gheorghe Hagi au făcut ca AS Roma să plătească un milion de euro, în iarna lui 2014, pentru împrumutul lui Radonjic. Revenit la echipa lui Hagi, mijlocaşul sârb a fost cedat la Empoli şi, ulterior, cumpărat din nou de Roma. După doar trei meciuri jucate pentru Roma Primavera, Radonjic a trecut pe la Cukaricki, apoi pe la Steaua Roşie Belgrad, unde a avut evoluţii foarte bune.

Astfel, în august 2018, Marseille l-a cumpărat pe tânărul mijlocaş cu 12 milioane de euro. Venirea lui Villas Boas la echipă l-a ajutat enorm pe Radonjic, care traversează acum o formă excelentă, atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională, unde a marcat două goluri în toamna acestui an în preliminariile pentru Euro 2020.

  • 5 milioane de euro este cota lui Nemanja Radonjic pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gheorghe hagiviitorulmarseille 

viewscnt
Articole similare