Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Familia Lucescu, în play-off-ul Conference League! Adi Mutu, OUT din Europa. Meci de infarct pentru ”Il Luce”, la revenirea pe Giuleşti

Familia Lucescu, în play-off-ul Conference League! Adi Mutu, OUT din Europa. Meci de infarct pentru ”Il Luce”, la revenirea pe Giuleşti
Comentarii

Dinamo Kiev şi PAOK s-au calificat în play-off-ul Conference League. Neftci Baku a părăsit competiţia în turul trei al preliminariilor.

Formaţia antrenată de Mircea Lucescu a întors scorul din meciul tur, contra lui Aris Salonic. Deşi grecii au deschis scorul în prima repriză a partidei de pe Stadionul Giuleşti, Dinamo Kiev a întors rezultatul, iar la expirarea timpului regulamentar, scorul era 2-1. Meciul a ajuns la penalty-uri, după ce în reprizele de prelungire nu s-a marcat niciun gol. Dinamo Kiev a câştigat după şapte serii de penalty-uri şi vor da piept în play-off-ul Conference League cu Besiktas, echipă pe care a antrenat-o în perioada 2002-2004.

PAOK Salonic a făcut spectacol cu Hajduk Split. După 0-0 în Croaţia, echipa lui Răzvan Lucescu a dat de pământ cu adversara sa şi s-a impus cu 3-0 pe teren propriu. În play-off, PAOK o va înfrunta pe Hearts, formaţie ce a terminat pe locul trei în Scoţia în sezonul trecut.

Neftci Baku a fost eliminată de Besiktas Istanbul. Turcii s-au impus fără nicio problemă, scor 3-1, în turul din Azerbaidjan, dar au evut emoţii la partida retur. Echipa antrenată de Adi Mutu a deschis scorul în prima repriză, dar Besiktas a întors rezultatul în partea a doua. Meciul s-a terminat cu victoria ”vulturilor”, scor 2-1. La oaspeţi, Yuri Matias (ex- CFR) şi Mark Tamas (ex- Sepsi) au fost integralişti.

Afla mai multe despre: mircea lucescupaokmuturăzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare