Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, reacţie dură după ce FCSB a părăsit Europa. ”Putea fi 6-0”. Schimbarea pe care nu a înţeles-o. ”Nu avea de ce să intre” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, reacţie dură după ce FCSB a părăsit Europa. ”Putea fi 6-0”. Schimbarea pe care nu a înţeles-o. ”Nu avea de ce să intre” | EXCLUSIV
Comentarii

FCSB a fost eliminată din turul trei al Conference League, după ce a fost învinsă de Nordsjaelland, în deplasare, scor 0-2.

În prima repriză, roş-albaştrii au arătat bine şi au ratat câteva situaţii importante de a deschide scorul. Cu toate acestea, danezii au lovit prima oară cu trei minute înainte de final, după un penalty provocat de Pantea. Jocul s-a rupt definitiv după o oră, odată cu eliminarea lui Vlad Chiricheş. După ce au rămas în inferioritate numerică, roş-albaştrii au lăsat garda jos, iar Nordsjaelland a mai înscris punctat o dată, cu cinci minute înainte de expirarea timpului regulamentar.

Schimbarea lui Tavi Popescu l-a lăsat fără cuvinte pe Basarab Panduru

Octavian Popescu şi Ovidiu Popescu au fost înlocuiţi la pauză, iar în locul lor au intrat Compagno şi David Miculescu. Fostul atacant al UTA-ei nu a avut nicio ocazie importantă de a marca, iar absenţa lui Tavi Popescu a fost resimţită pe toată durata părţii secunde. Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a declarat că Miculescu ”nu avea de ce să intre” la meciul cu danezii şi a susţinut că Nordsjaelland putea câştiga meciul la o diferenţă mult mai mare de scor.

”FCSB a început foarte bine. A fost ocazia mare a lui Coman în minutul nouă. Vine penalty-ul ăla care, după părerea mea a fost corect acordat. După cartonaşul roşu din minutul 62, s-a terminat totul. Danezii nu ne-au dat cinci, şase goluri pentru că aveai impresia că nu ştiau ce să facă atunci când erau în careu. Trăgeau din 11-12 metri peste stadion. N-am mai văzut de mult aşa ceva. Ocazii după ocazii. Cam 5, 6-0 ar fi fost scorul corect. 

Miculescu nu avea de ce să intre la meciul ăsta. Dacă cineva putea să inventeze ceva, ăla era Octavian Popescu, nicidecum Miculescu. Nu avea rost schimbarea lui Tavi Popesci şi introducerea lui Miculescu. Îl bagi că vrei, că îţi place ţie şi crezi tu că faci ceva. Nu avea niciun rost schimbarea asta”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Charalambous, prima reacţie după eliminarea FCSB-ului: ”Primul galben al lui Chiricheş a fost luat fără motiv. Nu a făcut nimic!”

”Cu siguranţă nu suntem fericiţi, pentru că ne doream să ne calificăm în turul următor. Aşa este în fotbal. Cred că am început bine meciul, noi am avut şansele mari de a marca. Am avut 3-4 ocazii, nu am reuşit să marcăm şi ei au condus dintr-un penalty. Cred că după cartonaşul roşu era foarte dificil pentru noi.

Continuăm, urmează meciul din campionat şi trebuie să ne concentrăm la asta. Am avut timp după penalty, dar cum v-am spus înainte. Dacă ai astfel de şanse şi nu marchezi… era un moment în care puteam trece în avantaj. Pentru mine nu este corect acordat cartonaşul roşu.

Consider că primul cartonaş galben primit de Chiricheş a fost luat fără motiv. Nu a făcut nimic! Când faci o greşeală ca arbitru şi acorzi un cartonaş galben, se întâmplă şi lucruri de astea. Orice am spune acum şi despre faza penalty-ului, nu mai contează. Acum trebuie să ne gândim la ce urmează! Trebuie să ne concentrăm pe câştigarea campionatului, acesta este obiectivul nostru din acest sezon.

Ne întoarcem la Bucureşti şi trebuie să ne concentrăm pe jocul de duminică”, a declarat Charalambous, conform Antenasport.

 

Afla mai multe despre: fcsbnordsjaellandbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare