Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii îi cer plecarea lui Mirko Pigliacelli. Atac după atac la adresa italianului

Fanii îi cer plecarea lui Mirko Pigliacelli. Atac după atac la adresa italianului

Superliga

Comentarii

U Craiova nu are linişte nici la reluarea sezonului regular, înainte de "finalele" pentru locul în play-off. După plecarea lui Renato Kelic (28 de ani), acum fanii din Peluza Nord Craiova nu vor să-l mai vadă nici pe "trădătorul" Mirko Pigliacelli (26 de ani), care se află într-un conflict cu facţiunea.

Peluza Nord Craiova, mesaj dur Mirko Pigliacelli

Conflictul dintre Mirko Pigliacelli şi suporterii din Peluza Nord Craiova a pornit de pe vremea mandatului lui Victor Piţurcă. De altfel, un alt fotbalist vizat de fani a fost Renato Kelic, fotbalist de care U Craiova s-a despărţit între timp. 

Italianul probabil că va fi introdus titular de Corneliu Papură în partida cu Gaz Metan, vineri, de la 20:00, meci care va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro. Totuşi, italianului i s-a cerut plecare. 

"Rămâne cum am stabilit! Deseară ne vedem la meci, cât mai mulţi, că avem treabă.

Forza Ştiinţa, fără trădători!

#PeluzaNordCraiova", fiind o aluzie la adresa lui Mirko Pigliacelli. 

De altfel, nu este singurul mesaj în care portarul italian este criticat de Peluza Nord Craiova: "Gattuso impune la Napoli reguli foarte stricte pentru a redresa echipa. La asta se adaugă antrenamente foarte dure, niciodată mai scurte de 100 de minute.

Norocul lui este că Napoli nu are vedete ca "Mirko", Kelic s.a., iar no-name-urile ca Insigne, Mertens, Koulibaly, Fabian Ruiz, Allan, Milik, Callejon, Llorente nu au cum saă comenteze. Sau poate că nu au cui", se arată într-o altă postare a Peluzei Nord Craiova. 

Reacţia din partea lui U Craiova a venit din partea preşedintelui Sorin Cîrţu: "Fanii vin să susţină echipa. Să fie alături de noi şi e normal să-l susţină. Reţelele de socializare sunt ceva, meciul e altceva. Nu trebuie să pună nimeni presiune pe cineva. Nu are nicio vină în ce s-a întâmplat", a declarat oficialul Craiovei pentru Telekom Sport. 

Piţurcă şi Pigliacelli, scandal la antrenamentele Universităţii Craiova. Fanii au dezvăluit totul

Victor Piţurcă l-a ţinut departe de poartă pe Mirko Pigliacelli, iar decizia a fost învăluită în mister. Totuşi, Peluza Nord Craiova a expus câteva informaţii despre ce s-ar fi petrecut între italian şi fostul antrenor al Craiovei:

"1.

Portarul Mirko Pigliacelli, jucator sub contract cu Universitatea Craiova si platit de acest club:

- la unul dintre antrenamente, primind de la oamenii din staff-ul tehnic o vesta in culoarea diferita de cea a echipei titularilor, a considerat normal sa arunce vesta si sa paraseasca antrenamentul, deorece "el nu accepta sa fie rezerva!". 

Victor Piturca nefiind de fata la acest episod, mai multe persoane din staff au incercat inclusiv sa il convinga sa revina pe teren si apoi l-au acoperit in fata antrenorului, caruia i-au comunicat ca portarul a avut o problema fizica atunci cand acesta a observat lipsa lui Pigliacelli si a intrebat unde este.

In cele din urma totul s-a aflat si portarul a primit o amenda din partea antrenorului.

- acelasi Mirko Pigliacelli a gasit apoi de cuviinta sa ironizeze programul de pregatire facut de Victor Piturca, intreband ironic daca el poate sa vina cu nevasta in cantonament, pentru ca nu ii convine durata acestuia".

Mesajul integral poate fi citit aici!

 

Afla mai multe despre: mirko pigliacellimirko pigliacelli u craiovau craiova gaz metanuniversitatea craiova gaz metanmirko pigliacelli victor piturca 

viewscnt
Articole similare