Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fatih Terim vrea o tripletă românească! O vedetă a CFR-ului, în vizorul lui Galatasaray. Reacţia lui Dan Petrescu: ”Ar fi bine pentru el”

Fatih Terim vrea o tripletă românească! O vedetă a CFR-ului, în vizorul lui Galatasaray. Reacţia lui Dan Petrescu: ”Ar fi bine pentru el”

Fotbal intern

Comentarii

Claudiu Petrila ar putea deveni al treilea fotbalist român din lotul lui Galatasaray, după ce s-a scris despre interesul turcilor pentru fotbalistul CFR-ului.

Fatih Termin i-a adus pe Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău la club în vara trecută, iar cei doi au impresionat la Istanbul. Mulţumit de prestaţiile lor, Galata mai vrea un român.

Andrei Ivan şi Claudiu Petrila ar fi pe ”radarul” formaţiei din Turcia, anunţă sport.ro. Fotbalistul CFR-ului ar fi însă favoritul lui Terim, întrucât este cu patru ani mai tânăr decât internaţionalul român de la Craiova.

După un sezon bun la Sepsi, unde a fost împrumutat, Petrila a rămas la CFR în actuala stagiune şi a impresionat, mai ales cât Marius Şumudică încă era pe bancă.

Fatih Terim vrea o tripletă românească!

Prestaţiile sale ar fi fost observate de Galatasaray, clubul turc urmărind campionatul românesc, de unde îşi poate achiziţiona tineri fotbalişti talentaţi, la un preţ mult mai scăzut decât în alte ţări.

La doar 20 de ani, Petrila este în vizorul unui club important, dar Dan Petrescu nu crede în aceste zvonuri, deşi a recunoscut că ar fi o mutare bună pentru internaţionalul român de tineret.

Ar fi bine pentru el daca e adevarat, dar e doar un zvon cred”, a declarat Dan Petrescu.

În 50 de apariţii pentru CFR, Petrila a însumat şase goluri şi trei pase decisive, în timp ce, pentru Sepsi, fotbalistul de 20 de ani are cinci reuşite şi un assist în 27 de partide. Pentru România U21, Petrila a jucat patru meciuri.

Afla mai multe despre: fatih terimgalatasarayclaudiu petriladan petrescu 

viewscnt
Articole similare