Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Favoritul să o preia pe Newcastle nu este interesat să semneze cu formaţia britanică: ”Nu există niciun motiv să plec”

Favoritul să o preia pe Newcastle nu este interesat să semneze cu formaţia britanică: ”Nu există niciun motiv să plec”

Premier League

Comentarii

Unai Emery era anunţat ca favoritul să o preia pe Newcastle, însă tehnicianul lui Villareal nu este interesat să semneze cu ”coţofenele”.

Înfrângerea 2-3 de pe teren propriu cu Tottenham a fost ultimul meci pentru Steve Bruce pe banca lui Newcastle, cu noua conducere dându-l afară pe tehnicianul britanic după eşec.

În locul său, temporar, a fost instalat Graeme Jones, o legendă a ”coţofenelor”, până când un nou antrenor principal va fi instalat. Pe lista şefilor saudiţi se află o mare varietate de nume.

Frank Lampard, Steven Gerrard, Graham Potter, Paulo Fonseca şi Brendan Rodgers ar fi printre cadidaţii consideraţi de Newcastle, însă Unai Emery era anunţat ca favoritul noii conduceri.

Însă, tehnicianul lui Villareal a afirmat că nu este interesat să o preia pe Newcastle. Deşi era conştient de interes, ibericul nu a primit nicio ofertă concretă şi ar prefera să rămână în Spania deocamdată.

Favoritul să o preia pe Newcastle nu este interesat să semneze cu formaţia britanică

"Au manifestat un interes. Dar nimic mai mult, nu este nicio ofertă. Sunt fericit şi concentrat la Villarreal şi nu există niciun motiv să plec. Dacă va exista ceva concret, voi asculta şi voi discuta cu preşedintele", a declarat Unai Emery.

Cel mai de succes tehnician din istoria Europa League, cu patru trofee din cinci finale, Emery nu ar fi la prima aventură în Anglia dacă ar ajunge să o preia pe Newcastle.

În 2018, după plecarea lui Wenger, Unai Emery a preluat-o pe Arsenal, după ce se despărţise de PSG. Tehnicianul spaniol nu a fost apreciat de fani însă şi a rezistat doar un an şi patru luni la Londra.

Alături de ”tunari”, actualul antrenor al lui Villareal a reuşit să prindă o finală Europa League, pe care a pierdut-o însă la scor, împotriva lui Chelsea, 1-4.

În cariera sa, Emery a ridicat şase trofee alături de PSG, dintre care doar un titlu, alături de patru trofee Europa League, trei cu Sevilla şi unul cu actuala sa echipă, la finalul sezonului trecut.

Afla mai multe despre: premier leaguenewcastleunai emeryvillareal 

viewscnt
Articole similare