Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Newcastle s-a despărţit de Steve Bruce şi este în căutarea unui nou antrenor. Cine sunt favoriţii să preia cel mai bogat club din lume

Este oficial! Newcastle s-a despărţit de Steve Bruce şi este în căutarea unui nou antrenor. Cine sunt favoriţii să preia cel mai bogat club din lume

Premier League

Comentarii

În cursul zilei de miercuri, Newcastle a anunţat oficial despărţirea de Steve Bruce.

Odată cu preluarea lui Newcastle de către Fondul Public de Investişţii al Arabiei Saudite, era doar o chestiune de timp până când Steve Bruce avea să fie înlăturat. Doar un meci a rezistat antrenorul sub noua conducere, pierdut, acasă, 2-3, cu Tottenham.

Newcastle s-a despărţit de Steve Bruce şi este în căutarea unui nou antrenor

NUFC poate să confirme că Steve Bruce şi-a părăsit poziţia de antrenor principal de comun acord. Clubul ar dori să îşi exprime gratitudinea faţă de Steve pentru contribuţia sa şi îi doreşte numai bine în viitor”, se arată în mesajul postat de Newcastle pe reţelele de socializare.

Printre codaşele din Premier League, doar Norwich a avut un început de sezon mai slab decât Newcastle. Dacă formaţia pregătită de Daniel Farke are două puncte după opt etape, ”coţofenele” au trei, fără să fi câştigat vreun meci în actuala stagiune de Premier League.

Astfel, noua conducere a clubului de pe Tyneside este în căutarea unui nou antrenor, iar banii nu sunt o problemă. Şefii lui Newcastle au întocmit o listă cu cinci candidaţi, dintre care şi-au ales deja doi favoriţi. Atât tehnicieni cu renume, cât şi antrenori mai puţin experimentaţi se află în vizorul celui mai bogat club din lume.

Cine sunt favoriţii să preia cel mai bogat club din lume

Steven Gerrard, Lucien Favre şi Graham Potter se regăsesc pe lista lui Newcastle. Gerrard a impresionat în Scoţia, cu Rangers, Potter a condus-o pe Brighton către un debut incredibil de sezon în campionat, în timp ce Favre este liber de contract după aventura la Dortmund. Însă niciunul dintre aceştia nu reprezintă mai mult decât o variantă de rezervă pentru formaţia engleză.

Cei doi candidaţi pe care se concentrează şefii lui Newcastle sunt Paulo Fonseca şi Antonio Conte. Italianul este favoritul noii conduceri a ”coţofenelor”, însă, după ce de abia a câştigat titlul în Italia, Conte ar putea fi indispus să preia o echipă care este, la momentul actual, de coada clasamentului.

În cazul în care nu pot ajunge la un acord cu fostul antrenor al lui Juventus, Chelsea şi Inter, conducătorii lui Newcastle se vor reorienta către Paulo Fonseca. Portughezul rămas liber de contract după despărţirea de Roma a mai fost la un pas de a prelua o echipă în Premier League în această vară, pe Tottenham, însă mutarea a picat.

Afla mai multe despre: premier leaguenewcastlesteve brucepaulo fonsecaantonio contesteven gerrardgraham potterlucien favre 

viewscnt
Articole similare