Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB "a răspuns" prin fostul golgheter al lui AC Milan, după ce Konoplyanka s-a înţeles cu CFR Cluj. Dezvăluirea lui Mihai Stoica | EXCLUSIV

FCSB "a răspuns" prin fostul golgheter al lui AC Milan, după ce Konoplyanka s-a înţeles cu CFR Cluj. Dezvăluirea lui Mihai Stoica | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat transferul interesant pe care-l face CFR Cluj, care-l aduce pe Yevgen Konoplyanka (33 de ani). Conducătorul echipei bucureştene a recunoscut că a existat posibilitatea ca Jeremy Menez (36 de ani) să ajungă la FCSB, dar el s-a împotrivit.

CFR Cluj l-a adus pe Konoplyanka, iar FCSB putea răspunde cu Jeremy Menez

Philip Otele, Vasile Mogoş, Cătălin Căbuz, Arlind Ajeti, Matija Boben, Durel Avounou, Ziv Morgan, Anton Kresic şi Luca Mihai sunt fotbaliştii sosiţi sub comanda lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj, iar de departe cel mai sonor nume este cel al lui Yevgen Konoplyanka.

El a adunat 83 de prezenţe şi 21 de goluri în naţionala Ucrainei, însă în ultimii ani nu s-a mai ridicat la nivelul jucătorului pentru care Schalke 04 plătea 12,5 milioane de euro celor de la Sevilla, în 2017. 

Yevgen Konoplyanka este liber de contract după despărţirea de Cracovia, iar reuşitele sale din ultimii ani nu l-au impresionat pe oficialul FCSB, Mihai Stoica. 

"Uitaţi-vă ce a făcut în ultimii cinci ani o să vedeţi că n-a făcut nimic. Nu e vortba despre vârstă (33 de ani). Îl ştiu de când era la Dnepr şi unu la unu era extraoardinar, nu mai văzusem pe cineva să dribleze aşa, iar tehnica în regim de viteză era extroardinară. Fiecare decide şi are strategia sa. 

La ce a jucat la Cracovia, care l-a lăsat liber... Milevski a fost cea mai mare speranţă a fotbalului din Ucraina, dar s-a terminat repede", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

FCSB îl putea aduce pe fostul golgheter al lui AC Milan, Jeremy Menez

Mihai Stoica a recunoscut că a existat posibilitatea ca FCSB să facă un transfer răsunător. Gigi Becali a avut cale liberă spre fostul golgheter al lui AC Milan, Jeremy Menez, care pentru "diavoli" a marcat de 20 de ori în 46 de meciuri. 

Totuşi, după ce a jucat la echipe precum Monaco (64 de meciuri, 14 goluri), AS Roma (114 meciuri, 12 goluri) sau PSG (110 meciuri, 19 goluri), atacantul francez cu 24 de selecţii în prima reprezentativă a ieşit din lumina reflectoarelor şi a jucat pentru America, Paris FC, Reggina sau Bari, în ultimele sezoane. 

"Puteam să-i facem ofertă lui Jeremy Menez, dar nu. Nu poţi face ofertă unui jucător doar că a fost mare. Nu mă încântă să iau un fost fotbalist mare, pe care nu-l cunosc acum", a mai spus conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, la Orange Sport

 

Afla mai multe despre: jeremy menezjeremy menez fcsbyevgen konoplyanka cfr clujtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare