Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, înapoi în Ghencea!? Anunţul făcut de Gigi Becali: ”O să se roage de noi să jucăm acolo”

FCSB, înapoi în Ghencea!? Anunţul făcut de Gigi Becali: ”O să se roage de noi să jucăm acolo”

FCSB

Comentarii

Războiul dintre CSA şi FCSB continuă, însă cele două echipe ar putea ajunge să împartă noul stadion din Ghencea, anunţă Gigi Becali.

Noul stadion din Ghencea este finalizat şi va avea meciul de inaugurare pe 7 iulie, în faţa lui OFK Belgrad, formaţie cu care fusese deschisă şi arena veche, în 1974. Biletele puse la vânzare s-au dat ca pâinea caldă, iar Steaua se aşteaptă la o atmosferă incendiară pentru amicalul împotriva sârbilor.

Însă administrarea noului stadion ar putea fi o povară pentru clubul armatei. Costurile care vor apărea nu pot fi susţinute doar de Ministerul Naţional al Apărării, spune Gigi Becali. Ba chiar, finanţatorul FCSB-ului susţine că oficialii Stelei vor ajunge să se roage de el ca echipa sa să joace tot pe arena din Ghencea, pentru a îşi putea acoperi din cheltuieli mai uşor.

FCSB, înapoi în Ghencea!?

”Dacă Peluza Sud vrea, eu nu fac scandal, dacă cei de la Sud vor şi ei, o să jucăm şi acolo. Am făcut cerere şi aici. O să jucăm peste tot. O să se roage de noi să jucăm. Nu au ce face. Nu justifică cheltuiala pe stadion.

Tu eşti unitate militară şi ai stadion de fotbal, păi ce faci? Ai stadion de 100 de milioane. Acum dacă ţi l-a dat, administrează-l să scoţi banii. Nu să joci tu fotbal amator pe stadion de 100 de milioane, că înnebuneşte lumea. Ne facem de râs”, a declarat Gigi Becali, pentru as.ro.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalistadion steauafcsb steauastadion fcsb 

viewscnt
Articole similare