Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a pierdut căpitanul pentru următorul meci din Liga 1! Lipseşte în plină luptă pentru recuperarea punctelor faţă de CFR Cluj | VIDEO

FCSB şi-a pierdut căpitanul pentru următorul meci din Liga 1! Lipseşte în plină luptă pentru recuperarea punctelor faţă de CFR Cluj | VIDEO

FCSB

Comentarii

FCSB va fi nevoită să se descurce fără căpitan la următorul meci din Liga 1, cu U Craiova 1948, pe teren propriu.

Florin Tănase, suspendat pentru FCSB - U Craiova 1948

Dinamo - FCSB a început cum nu se poate mai rău pentru gazde, care s-au văzut conduse încă din minutul 2 al meciului. După un contraatac, Octavian Popescu a tras din prima, din marginea careului, şi a reuşit încă un gol spectaculos. 

Dinamoviştii s-au aruncat imediat în atac, dar rivalii au intrat în avantaj la pauză. Totuşi, după primele 45 de minute, Toni Petrea l-a pierdut pe Florin Tănase, liderul din vestiar şi jucătorul vizat pentru un transfer în această iarnă. 

În minutul 30, căpitanul FCSB a intrat agresiv asupra lui Ivanovski, care a picat pe gazon. Centralul Ovidiu Haţegan a luat o decizie fermă şi i-a acordat cartonaşul galben lui Florin Tănase. 

A fost al patrulea cartonaş galben încasat de Tănase, care va fi suspendat pentru meciul cu U Craiova 1948, care are loc duminică, de la 20:00, pe Telekom Sport. 

Înaintea meciului cu Dinamo, FCSB mai avea de recuperat 10 puncte faţă de liderul CFR Cluj, înainte de pătrunderea în play-off-ul Ligii 1. 

Dinamo - FCSB, meci din Liga 1, se vede pe Telekomsport.ro. Partida se joacă în "Ştefan cel Mare", iar toate informaţiile sunt aici.  

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbdinamo fcsbfcsb u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare