Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi CFR Cluj, duel pe piaţa transferurilor! Gigi Becali încearcă să-i dea o lovitură decisivă lui Dan Petrescu: fotbalistul a recunoscut negocierile

FCSB şi CFR Cluj, duel pe piaţa transferurilor! Gigi Becali încearcă să-i dea o lovitură decisivă lui Dan Petrescu: fotbalistul a recunoscut negocierilegalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru acelaşi fotbalist pe piaţa transferurilor. Cele două mari cluburi din Liga 1 îl vor pe Rachid Bouhenna (29 de ani), de la Sepsi, iar fundaşul central a recunoscut că a avut contacte cu ambele echipe în ceea ce priveşte un eventual transfer. Gigi Becali (62 de ani) îi poate da, astfel, o lovitură CFR-ului după cele trei titluri de campioană consecutive ajunse în Gruia, dar şi "feroviarii" se pot menţine pe linia victoriilor în faţa FCSB.

FCSB şi CFR Cluj, duel pe piaţa transferurilor! Fotbalistul a recunoscut că negociază cu ambele: "Am avut deja contacte!"

Marea slăbiciune a celor două puternice formaţii din Liga 1, care s-au luptat umăr la umăr pentru titlu în ultimii trei ani, este la nivelul fundaşilor centrali. Dacă FCSB are această problemă deja de mai mult, la CFR hiba a început să fie mai proeminentă în acest sezon, după accidentările lui Vinicius şi Cestor, dar şi depistarea pozitivă a lui Burcă la COVID-19. FCSB şi CFR se luptă pe piaţa transferurilor pentru a-şi rezolva această problemă, după ce au pus ochii pe acelaşi fotbalist.



Este vorba despre Rachid Bouhenna (29 de ani), jucătorul lui Sepsi, care este şi căpitanul echipei din Sfântu Gheorghe. Fotbalistul a recunoscut într-un interviu acordat în ţara natală, Algeria, că are contacte cu ambele cluburi pentru un eventual transfer. Dacă reuşeşte să-l transfere, Gigi Becali s-ar putea răzbuna într-o oarecare măsură pe CFR pentru cele trei coroane de campioană consecutive ajunse în Gruia, dar dacă Nelu Varga şi Dan Petrescu reuşesc să-l convingă pe Bouhenna să semneze s-ar menţine linia înfrângerilor FCSB în faţa CFR-ului.

"Scopul este, dacă totul merge bine, să merg la un alt club. Mai am un sezon aici (n.r. - la Sepsi), dar planul meu este să mă alătur unui club de top la finalul acestui campionat. Am avut deja contracte cu Steaua (n.r. - FCSB) şi CFR Cluj. Interesul nu este unul nou, iar contactele cu cele două părţi nu s-au întrerupt niciodată. Sper ca transferusl să se întâmple la finalul acestui sezon", a spus Rachid Bouhenna, într-un interviu acordat în Algeria.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Rachid Bouhenna în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 1 - un trofeu are fundaşul central în palmares, Cupa Algeriei în 2016, cu MC Algiers
  • 2021 este anul în care expiră contractul dintre Bouhenna şi Sepsi Sfântu Gheorghe

La Sepsi din vara lui 2019, Rachid Bouhenna a strâns 44 de meciuri pentru trupa din Sfântu Gheorghe în toate competiţiile, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol. Prestaţiile sale foarte bune l-au adus în postura de căpitan la Sepsi şi de a fi urmărit atent de FCSB şi CFR Cluj, două mari forţe din Liga 1.

FCSB şi CFR Cluj, duel pe piaţa transferurilor! Nelu Varga şi Dan Petrescu îl domină pe Gigi Becali de trei ani în Liga 1

De la venirea lui Dan Petrescu, din 2017, CFR Cluj a câştigat trei titluri la rând în Liga 1 şi, de fiecare dată, s-a luptat cu FCSB - şi cu U Craiova anul trecut -, pentru coroana de campioană. Gigi Becali şi FCSB n-au reuşit niciodată să-i învingă pe cei de la Cluj de la venirea lui Dan Petrescu şi echipa din Gruia a crescut ca şi club. A făcut performanţe şi pe plan european, fiind la a doua calificare la rând în grupele Europa League. Anul trecut, CFR a ajuns până în 16-imile de finală ale Europa League, de unde a fost eliminată fără să piardă de FC Sevilla, cea care avea să câştige trofeul.

Afla mai multe despre: rachid bouhenna transfer fcsb cfr clujcfr cluj fcsb duel transfer rachid bouhennafcsb cfr cluj duel transfer rachid bouhennagigi becali fcsb transfer bouhennadan petrescu cfr cluj transfer bouhenna 

viewscnt
Articole similare