Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB vs CFR pe piaţa transferurilor! EXCLUSIV | Reacţia lui Paşcanu când a aflat că e disputat de granzii Ligii 1: "Acolo voi merge!" Condiţia pusă de fundaş

FCSB vs CFR pe piaţa transferurilor! EXCLUSIV | Reacţia lui Paşcanu când a aflat că e disputat de granzii Ligii 1: "Acolo voi merge!" Condiţia pusă de fundaş

Superliga

Comentarii

Alexandru Paşcanu a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport la revenirea în Anglia, după o scurtă vacanţă petrecută în România.

Fundaşul e disputat în acest moment de principalele favorite la câştigarea titlului în Liga 1, CFR Cluj şi FCSB, iar jucătorul legitimat la Leicester spune că şi-a mandatat impresarul să-i negocieze trecerea la o echipă unde va avea garanţia că va fi titular.

Aceasta este principala condiţie pusă de înternaţionalul român de tineret pentru viitoarea destinaţie, în condiţiile în care până acum nu a avut şansa să joace la seniori.

Paşcanu e dorit de mai mult timp de Gigi Becali la FCSB, însă recent a intrat pe fir şi CFR Cluj, formaţie care are nevoie urgent de jucători care să fie eligibili pentru regula U21.

"Nu ştiu (n.r. ce echipă dintre CFR şi FCSB e mai aproape de transferul său). Întrebaţi impresarului. L-am mandatat pe el să se ocupe. Eu nu ştiu decât ce mai citesc prin presă.

Oriunde merg trebuie să joc titular, e cel mai important lucru. Când iau decizia, o să văd unde am cele mai mari şanse să joc titular şi la un nivel ridicat"
, a declarat Alexandru Paşcanu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexandru pascanucfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare