Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ionuţ Vînă la FCSB! VIDEO | Becali: ”Îl băgăm titular imediat! Am mare încredere în el!”. Pe ce perioadă a semnat

OFICIAL | Ionuţ Vînă la  FCSB! VIDEO | Becali: ”Îl băgăm titular imediat! Am mare încredere în el!”. Pe ce perioadă a semnat

FCSB

Comentarii

Fotbalistul Viitorului, Ionuţ Vînă este la un pas de transferul la FCSB. Gigi Becali va plăti 750.000 de euro, plus 10% dintr-un viitor transfer pentru transferul mijlocaşului central.

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Vînă, precizând că se aşteaptă ca fostul jucător al Viitorului să devină direct titular: ”De astăzi domnul Vînă este jucătorul FCSB, Steaua. Un contract pe 5 ani...Am avut mare incredere în el. Demult am vrut să-l iau. Acum a vrut Dumnezeu să vină. El mi a spus că o să mă convingă. Eu de vreo 2 ani am vrut sa-l iau. Eu ştiu fotbal. Acum să văd dacă mă pricep. Acum aştept confirmarea. O să-l vedeţi pe Vînă, l-am luat îl băgăm şi joacă imediat pentru că ştie sistemul” a spus patronul FCSB


Update: Ionuţ Vînă a oferit primele declaraţii în calitate de jucător al FCSB, chiar în faţa Palatului lui Gigi Becali

”Mă bucur foarte mult că am făcut acest pas, acesta era următorul pas pentru mine şi mă bucur că nea Gigi are foarte mare încredere în mine. Am aşa un sentiment de părere de rău că plec de acasă, am avut 10 ani foarte frumoşi la Viitorul, dar în acelaşi timp mă bucur foarte tare pentru acest pas, pentru mine, pentru această echipă la care am ajuns, este cea mai mare din România şi o să dau totul pentru ea. Am experienţa de la Viitorul şi vreau să câştig trofee la Steaua (n.r FCSB). A contat că ştiu mulţi jucători de aici şi sper să facem treabă bună împreună. Mă bucur că patronul are încredere în mine. Nu trebuia să mă convingă Tănase să vin aici, dar dacă el a fost intermediarul, vreau să-i mulţumesc.” a mărturisit Vînă.

Aşa cum Telekom Sport anunţa zilele trecute, Ionuţ Vînă este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali i-a dorit la FCSB cu insistenţă. Fotbalistul Viitorului s-a înţeles deja cu gruparea antrenată de Bogdan Andone, iar patronul FCSB-ului a confirmat că poartă negocieri la această oră la Palat cu el. Fotbalistul Viitorului se află la locuinţa lui Gigi Becali şi a venit însoţit de Zoli Iaşko.

Moutinho şi el aproape de FCSCB. Pică transferul lui Laidouni

Gazeta anunţă că FCSB este la un pas şi de transferul Thierry Moutinho (28 de ani) ultima dată la CFR Cluj. Fostul jucător de la Real Mallorca poate ajunge la FCSB în această vară. Gazeta Sporturilor anunţă că gruparea patronată de Gigi Becali îi oferă un salariu de 150.000 de euro pe an fotbalistul născut în Elveţia. Moutinho a mai jucat de-a lungul carierei la Etoile Carouge, Servette, Badajos, Albacete, Tenerife şi Mallorca.

Transferurile celor doi înseamnă practic că Aissa Laidouni nu va mai ajunge la echipa lui Becali. Negocierile s-au împotmolit din cauza impresarilor fotbalistului. 

Afla mai multe despre: ionuţ vînăfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare