Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul din naţionala României, la FCSB! Marele transfer plănuit de Gigi Becali devine realitate. Informaţii de ultim moment

Fotbalistul din naţionala României, la FCSB! Marele transfer plănuit de Gigi Becali devine realitate. Informaţii de ultim moment

FCSB

Comentarii

FCSB poate profita de pe urma situaţiei unui fotbalistul din naţionala României şi l-ar putea aduce gratis. O revenire la echipă pe placul fanilor este cea a lui Florin Niţă (33 de ani), a cărui situaţie la Sparta Praga e din ce în ce mai clară. Presa din Cehia a anunţat că sunt şanse mici ca portarul român să-şi prelungească înţelegerea din vara următoare şi, probabil, va deveni liber de contract.

FCSB are în lot patru portari, Andrei Vlad fiind titularul, iar Cătălin Straton numărul doi din echipă, în timp ce Ştefan Târnovanu şi Mihai Udrea îşi dispută un loc de titular în viitor. Totuşi, o revenire surprinzătoare la echipă, cea a lui Florin Niţă, nu a fost exclusă de finanţatorul FCSB, Gigi Becali, care l-ar putea lua pe portarul Spartei, în vară, în condiţiile dorite. 

Jurnaliştii din Cehia au anunţat ce se întâmplă cu Florin Niţă, portar care are uşa deschisă la FCSB

În această perioadă, Florin Niţă a ajuns să fie titular la Sparta Praga, după ce numărul unu, Milan Heca, s-a accidentat. Portarul naţionalei României i-a impesionat pe fanii echipei în Europa League, contra lui Celtic, iar jurnaliştii cehi l-au analizat: "Spre deosebire de Heca, Niţă are un joc de picior bun, e încrezător în pasele sale. În privinţa intervenţiilor, nu e cum nimic mai prejos decât rivalul său ceh", scriu cei de la Ruik.cz.

Totuşi, portarul român care are uşa deschisă la FCSB nu ar mai urma să continue la Sparta Praga din vara următoare, iar jurnaliştii cehi au găsit motivele: "De ce nu e numărul unu? În campionatul intern nu mai există portari străini titluari, iar cel mai important motiv este cel al contractului. 

Înţelegerea se termină în vara anului următor, iar părţile nu mai sunt interesate de o prelungire a contractului. Şi este păcat. Florin Niţă e un portar excelent la 33 de ani şi merită mai multe şanse", au mai scris cehii. 

Astfel, FCSB ar putea lua gratis un jucător pe care l-a vândut în Cehia, în ianuarie 2018, în schimbul sumei de 1.4 milioane de euro. 

Mihai Stoica a dat vestea cea mare. Coman şi încă o revenire importantă la FCSB, după accidentare! "Săgeţi" către Dinamo

În ce condiţii poate veni Florin Niţă la FCSB. Ce doreşte Gigi Becali

Gigi Becali, un adept al revenirilor foştilor jucători importanţi de la FCSB, nu a exclus varianta revenirii lui Florin Niţă. De asemenea, omul de afaceri nici nu-şi face griji că portarul naţionalei ar putea fi luat de un alt club din Liga 1, întrucât Niţă e ataşat de FCSB: 

“Florin Niţă poate veni la noi oricând. De ce? Niţă este jucătorul nostru, al familiei noastre. Pentru că el a spus <<Nu merg în România să joc>>. Că l-au contactat mulţi, ăştia de la CFR. Nu a acceptat pe nimeni din România, ci numai la Steaua. El oricând este binevenit la noi. Pentru că Florin Niţă nu e nici ca Alexandru Chipciu, nici Nicolae Stanciu, el a zis <<Numai la Steaua merg>>. Şi atunci el este binevenit la noi, oricând”, a declarat finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pentru Telekom Sport, la începutul acestui an. 

Gigi Becali a pus două condiţii pentru ca Florin Niţă să revină la FCSB: jucătorul să vină liber de contract şi să accepte un salariu mai mic decât celdin Cehia. FCSB ar putea semna un precontract cu Florin Niţă încă din această iarnă, când fotbalistul naţionalei intră în şase luni de contract cu Sparta Praga. 

  • 117 partide are Florin Niţă la FCSB.

Gigi Becali i-a sărit în ajutor lui Marius Şumudică! Patronul FCSB îi ajută familia antrenorului cu tratamentul pentru COVID-19

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaligigi becalifcsbtransferuri fcsbechipa nationala fcsbromania fcsbflorin nita fcsbflorin nita transfer fcsbflorin nita revenire fcsbgigi becali florin nitatransferuri gigi becali 

viewscnt
Articole similare