Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | FCSB are un nou autocar. Cum arată ”bijuteria” şi ce dotări are

FOTO | FCSB are un nou autocar. Cum arată ”bijuteria” şi ce dotări aregalerie foto

FCSB

Comentarii

Jucătorii FCSB-ului se bucură acum de un nou autocar, pe care l-au primit în urma unui parteneriat cu o companie de transport din România.

FCSB a anunţat pe contul oficial Facebook că jucătorii vor face deplasările cu un nou autocar, asigurat de o firmă de transport din România.

Compania este obişnuită cu astfel de parteneriate cu echipe din fotbalul românesc şi este aceeaşi care i-a pus şi Rapidului la dispoziţie un nou autocar.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Un nou autocar pentru FCSB. Cum arată

Noul autocar al FCSB-ului este un model Setra S517 HDH, al cărui preţ este de aproximativ 300.000 de euro. Autocarul oferă dotări moderne, precum Wi-Fi, monitoare pentru fiecare scaun, conexiune la internet, toaletă, frigider, iluminare LED şi chiar bucătărie.

”Delegaţia FCSB a pornit vineri spre Mediaş, unde jucătorii lui Anton Petrea o vor întâlni sâmbătă pe Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa numărul 19.

Roş-albaştrii au făcut deplasarea la bordul unui autocar Setra S517 HDH personalizat în culorile clubului, pe care echipa noastră îl va folosi de acum încolo atât la meciurile de acasă, cât şi la cele din deplasare, în baza unui parteneriat încheiat cu Tarsin.

Colaborarea dintre FCSB şi compania de transport Tarsin este una mai veche, însă ea a căpătat un caracter permanent începând cu această lună”, se arată în comunicatul FCSB.

Compania Tarsin are parteneriate cu mai multe echipe din România, printre care cu Rapid şi Poli Iaşi, cărora le asigură autocare.

Autocarul oferit FCSB-ului este personalizat cu culorile clubului, emblema, dar şi cu o cruce mare, aplicată, foarte probabil, la dorinţa patronului Gigi Becali. De altfel, crucea era prezentă şi pe vechiul autocar, care a fost scos din uz.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: autocar 

viewscnt
Articole similare