Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Război pe Facebook între Adrian Mititelu şi Nicolo Napoli! ”Atunci aveai chef de muncă”/ ”Mereu am când patronul nu se bagă la echipă”

FOTO | Război pe Facebook între Adrian Mititelu şi Nicolo Napoli! ”Atunci aveai chef de muncă”/ ”Mereu am când patronul nu se bagă la echipă”galerie foto

Superliga

Comentarii

Nicolo Napoli şi Adrian Mititelu s-au contrat pe Facebook, la una dintre postările publicate de finanţatorul clubului din Bănie.

Mititelu a distribuit rezumatul unei partide dintre FCU Craiova şi CFR Cluj, disputată în urmă cu 14 ani, în care oltenii s-au impus cu 4-1, în faţa unui stadion plin. În februarie 2009, cu Nicolo Napoli pe bancă, echipa patronată de Mititelu a făcut spectacol contra campioanei de la acea vreme, cu fraţii Costea în formă de zile mari, ambii pe lista marcatorilor. 

”Amintirile îl chinuiesc” pe Adrian Mititelu. Nicolo Napoli l-a înţepat pe patronul lui FCU Craiova

Fostul fundaş al lui Juventus a comentat la postarea lui Adrian Mititelu. ”Cu mine antrenor”, a scris italianul, la care finanţatorul oltenilor i-a replicat cu: ”Atunci chiar erai antrenor tânăr, entuziast, cu chef de muncă.  Napoli nu s-a lăsat şi a scris: ”Eu mereu sunt cu chef de muncă, atunci când patronul nu se bagă la echipă!”. Ulterior, cei doi şi-au urat succes reciproc.

Adrian Mititelu a şters comentariile în care cei doi lansau săgeţi unul către celălalt şi a decis să le păstreze pe cele în care îşi urau succes. Pagina de Facebook FC Universitatea Craiova Fans a realizat capturi de ecran cu comentariile dintre cei doi.

Panduru presimte a noua revenire a lui Napoli la FCU Craiova

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a dat de înţeles că se aşteaptă ca Nicolo Napoli să revină cât de curând la gruparea din Bănie. Expertul a glumit pe seama temperaturii plăcute ce se înregistrează în această perioadă în Italia şi a susţinut că fostul fundaş al lui Juventus şi-ar putea începe al nouălea mandat ca antrenor al Craiovei în momentul în care vremea din Peninsulă se va strica.

”Mă uitam în timpul meciului să văd ce temperatură e la Cesenatico şi erau 25-26 de grade. N-are cum să vină Nicolo Napoli acum. Este prea cald. Seara 16 grade, ziua 25, cred că mai stă o lună şi după da, prin decembrie. E perfect. Nu ai cum să îl iei de acolo. Totul este liniştit şi seara este foarte cald. Nu ai cum să pleci. La noi nu mai poţi să faci o baie în mare seara. În decembrie cred că este momentul potrivit pentru venirea lui”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: adrian mititelunicolo napolifcu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare