Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O candidată la titlu în Superligă l-a şocat pe Bogdan Cosmescu. ”Nu joacă nimic. Mă îngrozeşte” | EXCLUSIV

O candidată la titlu în Superligă l-a şocat pe Bogdan Cosmescu. ”Nu joacă nimic. Mă îngrozeşte” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

CFR Cluj are un start bun de campionat, deşi se află pe locul doi în Superligă. ”Feroviarii” au surprins cu rezultatele pozitive din primele 11 etape, având în vedere schimbările majore petrecute în această vară la club.

Gruparea din Gruia poate profita de pasul greşit făcut de FCSB cu ”U”. În cazul în care echipa lui Mandorlini va câştiga restanţa cu Sepsi de joi, se va apropia la doar un punct de liderul FCSB. În 10 meciuri în Superligă, ardelenii au înregistrat şapte victorii, un egal şi două eşecuri.

Bogdan Cosmescu crede că CFR-ul lui Mandorlini nu progresează. ”Doamne fereşte! Nu pot să alerge”

Invitat în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu a făcut praf maniera în care joacă CFR-ul. Cu toate că, multe voci din fotbalul românesc consideră că fosta campioană a României practică un fotbal mai plăcut decât cel din ”era Dan Petrescu”, părerea comentatorului Orange Sport este diferită.

”Mandorlini trebuie să primească un premiu pentru că este o mare performanţă.  (n.r. Ţie nu îţi place CFR-ul?) Nu îmi place? Mă îngrozeşte. Toată lumea spune că au progresat. Bă, care progres? Doamne fereşte! Nu joacă nimic. Nu pot să alerge. În repriza a doua i-a călărit Craiova de i-a omorât.”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

CFR a câştigat ultimul meci din campionat, pe teren propriu, contra lui FCU Craiova 1948, cu 2-0.

Afla mai multe despre: fcsbcosmescu,  

viewscnt
Articole similare