Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Răzvan Marin a efectuat vizita medicală la Cagliari. Fotbalistul român va semna un contract pe cinci ani. Câţi bani primeşte Ajax Amsterdam

FOTO | Răzvan Marin a efectuat vizita medicală la Cagliari. Fotbalistul român va semna un contract pe cinci ani. Câţi bani primeşte Ajax Amsterdamgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Sâmbătă dimineaţă, fotbalistul român Răzvan Marin a efectuat vizita medicală alături de Cagliari, la clinica "Villa Stuart" din Roma.

Ceea ce presa din Peninsulă anunţa de câteva zile, a intrat pe ultima sută de metri. Răzvan Marin s-a înţeles cu Cagliari pentru un contract pe cinci sezoane şi urmează să fie anunţat oficial. Astăzi, mijlocaşul a efectuat ultimele teste medicale, iar dacă totul se dovedeşte în regulă, vor fi parafate şi actele.

Cagliari şi Ajax au ajuns, într-un final, la o înţelegere privind partea financiară. Astfel, Răzvan Marin va fi trimis sub formă de împrumut pe un an în Italia, având o clauză de transfer definitiv pentru vara viitoare de şapte milioane de euro.

De asemenea, vor mai fi incluse şi nişte bonusuri de performanţă, dacă românul va confirma, iar Ajax va păstra şi un procent dintr-un eventual transfer (10-15%). Astfel, Ajax speră să recupereze cele 12,5 milioane de euro plătite vara trecută celor de la Standard Liege.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare