Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gazonul artificial, marele duşman al lui Şumudică la meciul cu Red Imps: ”Fotbalul e fotbal şi pe nisip, tartan sau ciment, dar ei au un avantaj cu terenul”

Gazonul artificial, marele duşman al lui Şumudică la meciul cu Red Imps: ”Fotbalul e fotbal şi pe nisip, tartan sau ciment, dar ei au un avantaj cu terenul”

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică a susţinut o conferinţă de presă înaintea turului cu Lincoln Red Imps, din a doua rundă de calificări în Liga Campionilor.

CFR Cluj se află în Gibraltar, unde se pregăteşte pentru turul dublei cu Lincoln Red Imps, din a doua rundă de calificări în Liga Campionilor. În microstatul din sudul Spaniei, campioana României va fi nevoită să joace pe un teren artificial, spre nemulţumirea lui Marius Şumudică.

Gazonul artifical a pus probleme şi altor echipe, precum Celtic, care a pierdut cu 1-0 în faţa echipei din Lincoln, la debutul lui Brendan Rodgers, în 2016. Însă Marius Şumudică este convins că echipa sa este mai valoroasă şi că valoarea îşi va spune cuvântul.

Gazonul artificial, marele duşman al lui Şumudică la meciul cu Red Imps

”Va fi un joc dificil datorită condiţiilor de aici. Avantaj moral, să zic aşa, ultimul joc acasă l-au câştigat cu 5-0  în această competiţie. Dar suntem pregătiţi acum, indiferent pe ce suprafaţă vom juca, valoarea trebuie să-şi spună cuvântul şi aş prefera să rezolvăm această calificare din meciul tur.

După care, să ne concentram pe retur şi pe ce avem de făcut în campionat. I-am urmărit, au caţiva jucători de calitate care au jucat în Segunda aici, în Spania. Sunt jucători cu calitate care îţi pot pune probleme dacă nu iei jocul în serios. Terenul sintetic opreşte viteza de joc, calitatea pasei.

Trebuie să fim foarte atenţi. Mingea nu sare foarte mult, se opreşte. Nu va fi uşor, e clar că ei au avantajul acestui teren în spate, în sensul că aici îşi desfăşoară majoritatea jocurilor din campionat. Fotbalul e fotbal, indiferent dacă-l joci şi pe nisip şi pe tartan şi pe ciment”, a declarat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: cfr clujmarius şumudicălincoln red impscfr red imps 

viewscnt
Articole similare