Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rivala CFR, luată peste picior de Gigi Becali: ”Dacă Craiova mai rezista 15 minute, nenea Şumudică pleca trist la vestiare”. Ce spune de transferul lui Budescu

Rivala CFR, luată peste picior de Gigi Becali: ”Dacă Craiova mai rezista 15 minute, nenea Şumudică pleca trist la vestiare”. Ce spune de transferul lui Budescu

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj a învins-o pe FC U Craiova în prima etapă a Ligii 1, scor 3-2, dar campioana nu l-a impresionat pe Gigi Becali.

CFR Cluj a început cu dreptul noul sezon de Liga 1, după ce s-a impus cu 3-2 în faţa lui FC U Craiova. Ardelenii au condus cu 2-0, dar au fost egalaţi, înainte ca Petrila să salveze toate punctele pentru băieţii lui Şumudică, în ultimul sfert de oră.

FCSB nu a reuşit să se impună în prima etapă, la Botoşani, dar Gigi Becali consideră în continuare echipa sa favorită la titlu. Latifundiarul a declarat că CFR-ul nu este o formaţie de speriat şi a insinuat că rezultatul cu FC U demonstrează că ardelenii sunt mai vulnerabili decât par.

RIvala CFR, luată peste picior de Gigi Becali

Becali a discutat şi despre transferul lui Alibec în Gruia şi posibilitatea ca Budescu să i se alăture, însă finanţatorul FCSB-ului susţine în continuare că nu se teme de campioană.

”Nu îmi e frică de niciun CFR Cluj! Aţi văzut că abia a câştigat partida cu Craiova lui Mutu? Dacă Craiova mai rezista 15 minute, nenea Şumudică pleca trist la vestiare. Oltenii nu prea au avut curaj în atac, dar în apărare au rezistat şi ei cât au putut şi puteau să plece acasă cu un punct.

CFR nu e o echipă de speriat şi o să vedeţi că va avea viaţă grea cu destule echipe. Este adevărat că se vor întări prin aducerea lui Alibec, iar eu am auzit că Şumudică îl vrea şi pe Budescu, dar nu îmi e frică de ei.

Suntem abia la începutul campionatului şi se vor regla lucrurile şi la noi. Şi noi avem nişte probleme în atac, dar le vom rezolva. Gata, a trecut meciul cu Botoşani, acum să nu facem înmormântare.

Avem un meci important în etapa a doua pe care trebuie să îl câştigăm neapărat. Mi-a plăcut cum a jucat Craiova lui Rotaru în prima etapă şi mi se pare o echipă mult mai omogenă faţă de CFR Cluj. Avem un meci foarte important de jucat”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: cfr clujgigi becaliliga 1cfr cluj fc u craiova 

viewscnt
Articole similare