Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş s-a operat! Jurnaliştii italieni au anunţat cât va lipsi internaţionalul român

George Puşcaş s-a operat! Jurnaliştii italieni au anunţat cât va lipsi internaţionalul român

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş (28 de ani), atacantul român al celor de la Bari a suferit o accidentare la mână, la ultima partidă a celor de la Bari, împotriva celor de la Pisa, încheiată cu scorul de 1-1.

Atacantul trecut pe la Inter a marcat un nou gol pentru echipa sa din Serie B, Bari, în ultima partidă a grupării din sudul Italiei, în faţa celor de la Pisa, partidă care s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Internaţionalul român a suferit o accidentare la mână după golul său marcat din penalty, iar presa din Italia a anunţat faptul că fostul atacant de la Reading a fost operat la deget şi va lipsi o săptămână, iar, la revenirea sa pe teren, va fi nevoie să poarte o proteză specială.

George Puşcaş, constant în Serie B

Atacantul care a făcut pasul în spate, de la Genoa, formaţie din Serie A, la Bari, formaţie din eşalonul secund al fotbalului italian, a înscris şi în înfrângerea celor de la Bari, de pe terenul lui Como, scor 2-1.

Astfel, şansele lui Puşcaş să ajungă la EURO 2024 rămân în mare parte neschimbate, iar Edi Iordănescu se va putea baza pe atacantul care a contribuit la calificarea echipei la turneul final. 6.5 a fost nota primită de Puşcaş, din partea jurnaliştilor de la tuttomercatoweb, în urma prestaţiei sale din meciul cu Pisa.

"În prima jumătate de oră, fotbalistul nu a fost la fel de combativ ca în săptămânile precedente, iar publicului nu i-a plăcut deloc. Până în punctul în care Di Cesare a ridicat vocea de mai multe ori. Apoi are flerul unui mare jucător şi, după scurt timp, scoate mingea din poartă în urma unui penalty transformat. Acea minge poziţionată cu personalitate a cântărit o tonă, cu atât mai mult cu cât a durat aproape patru minute între fluier şi lovitură, efectiv", au notat jurnaliştii italieni.

Afla mai multe despre: george puscasbariserie bedi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare