Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul care anunţă despărţirea de Universitatea Craiova? Ce a făcut Cristiano Bergodi la câteva ore după ce a anunţat că-şi dă demisia

Gestul care anunţă despărţirea de Universitatea Craiova? Ce a făcut Cristiano Bergodi la câteva ore după ce a anunţat că-şi dă demisia
Comentarii

Universitatea Craiova îşi caută un nou antrenor, după ce Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia, la finalul înfrângerii cu Chindia Târgovişte, scor 1-0. De altfel, italianul a plecat de lângă echipă, sâmbătă, dar încă nu a semnat demisia.

Ce a făcut Cristiano Bergodi după ce a ales să plece de la Universitatea Craiova

Vineri, U Craiova a suferit a doua înfrângere din campionat, scor 1-0, pe teren propriu, în faţa Chindiei, după ce pierduse tot în Oltenia, identic, şi cu Academica Clinceni. 

Deşi se află pe primul loc în Liga 1, Cristiano Bergodi şi-a anunţat, surprinzător, demisia de la Universitatea Craiova. De altfel, decizia a fost una neaşteptată, aşa cum a recunoscut şi preşedintele Sorin Cârţu. 

La câteva ore de la finalul meciului U Craiova - Chindia, scor 0-1, Cristiano Bergodi a plecat de lângă echipă. Italianul a plecat în ţara natală, sâmbătă, anunţă Fanatik.

Se pare că antrenorul are de rezolvat câteva probleme personale, iar componenţii lotului au primit câteva zile libere. 

"Mă gândesc să îmi dau demisia, vedem în zilele următoare. Am şi probleme. Poate că s-a văzut şi în jocul echipei. Jucătorii nu au nicio vină. În primul rând, antrenorul e de vină. E bine că echipa e pe primul loc. Probabil că 100% îmi dau demisia. Da, asta e hotărârea", a spus Bergodi, vineri seară. 

Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia de la U Craiova. Laurenţiu Reghecampf, pe lista oltenilor

Descumpănit, Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia, vineri seară, după înfrângerea cu Chindia Târgovişte. Oltenii au deja o listă cu posibilii înlocuitori. 

Din informaţiile Telekom Sport, Laurenţiu Reghecampf e dorit la Universitatea Craiova, după ce a devenit liber de contract. 

VIDEO | Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, l-a jignit pe Constantin Zotta în direct: "Măi, râsule! Ai făcut japcă". Cum s-a ajuns la dialogul aprins

Afla mai multe despre: universitatea craiovau craiovacristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare