Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinion teribil pentru un dublu câştigător de UEFA Champions League. S-a accidentat la primul meci după o pauză de un an

Ghinion teribil pentru un dublu câştigător de UEFA Champions League. S-a accidentat la primul meci după o pauză de un an

Liverpool

Comentarii

Thiago Alcantara (31 de ani) trăieşte un adevărat coşmar de la transferul său la Liverpool. Ibericul cu origini braziliene a petrecut majoritatea perioadei sale la Liverpool accidentat.

Alcantara a jucat 10 minute în înfrângerea echipei sale de pe Emirates Stadium, cu Arsenal, scor 3-1. În cele 10 minute jucate, mijlocaşul spaniol a suferit o accidentare musculară care îl va ţine departe de terenul de joc pentru o perioadă nedeterminată.

Coşmarul lui Thiago Alcantara

Thiago Alcantara a absentat în toate meciurile "cormoranilor" din acest sezon. S-a accidentat în luna aprilie a anului 2023 iar de atunci nu a mai jucat un minut pentru formaţia lui Jurgen Klopp, până la partida cu Arsenal.

Accidentările s-au ţinut lanţ de fostul jucător al celor de la Barcelona şi Bayern Munchen. Alcantara a cucerit trofeul UEFA Champions League alături de cei doi giganţi europeni. Internaţionalul spaniol cu 46 de prezenţe în tricoul "Furiei Roja" a ajuns la Liverpool în 2020, de la Bayern Munchen.

Fratele unui alt fost jucător al Barcelonei, Rafinha, aventura sa la Liverpool a fost una tumultoasă. O serie lungă de accidentări şi o serie la fel de lungă de prestaţii inconstante nu i-au permis ibericului să se ridice la nivelul aşteptărilor antrenorului "cormoranilor", Jurgen Klopp.

Thiago a fost cumpărat de la Bayern Munchen în vara anului 2020 pentru 22 de milioane de euro. La Bayern Munchen a ajuns în 2013, de la Barcelona, club care l-a crescut şi club la care a cucerit primul său trofeu UEFA Champions League, în 2011.

 

Afla mai multe despre: premier leagueliverpoolthiago alcantarauefa champions leaguearsenal 

viewscnt
Articole similare