Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghiţă păcălit de unguri! Ferencvaros a vrut să îi ofere jucătorului de la Viitorul cu 10.000 de euro pe lună mai puţin

Ghiţă păcălit de unguri! Ferencvaros a vrut să îi ofere jucătorului de la Viitorul cu 10.000 de euro pe lună mai puţin

Fotbal

Comentarii

”Nici dacă îmi daţi 40.000 pe lună nu mai semnez cu voi”, ar fi spus Ghiţă maghiarilor în urma acestui episod, potrivit Ziare.

Tot mai mulţi jucători din Liga 1 visează la transferuri prin Ungaria fără să-şi dea seama că Ungaria este o ţară la fel de săracă ca România din punct de vedere al salariilor oferite jucătorilor.

Cel mai recent episod de acest gen vine de la Ferencvaros. Virgil Ghiţă era anunţat deja ca fiind noul jucător al formaţiei din Budapesta. Doar că ungurii au omis să-i spună jucătorului de la Viitorul că nu îi vor oferi suma promisă. Prin telefon, fotbalistul Viitorului a fost informat că va avea un salariu de 30.000 de euro pe lună la Ferencvaros. Ajuns în Ungaria cu scopul de a semna contractul, Virgil Ghiţă a observat că pe hârtie suma era de numai 20.000 de euro. Chiar dacă ungurii nu s-au ţinut de cuvând, Ghiţă a încercat totuşi să mai negocieze, renunţând la 5.000 de euro pe lună faţă de suma promisă şi era dispus să semneze pentru 25.000 de euro însă chiar şi aşa ungurii, care iniţial au oferit 30.000 de euro, au refuzat. Viitorul s-ar fi înţeles cu Ferencvaros pentru suma de 800.000 de euro pentru un transfer al jucătorului.

Nici dacă îmi daţi 40.000 pe lună nu mai semnez cu voi”, ar fi spus Ghiţă maghiarilor în urma acestui episod, potrivit Ziare.

Virgil Ghiţă se află la Viitorul din 2017 şi are în palmares un titlu de campion şi o Super Cupă a României obţinute cu formaţia din Ovidiu.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare