Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, mesaj plin de emoţie în onoarea lui Ilie Balaci: "Atâta timp cât cerul e albastru, vei fi deasupra tuturor!"

Gică Popescu, mesaj plin de emoţie în onoarea lui Ilie Balaci: "Atâta timp cât cerul e albastru, vei fi deasupra tuturor!"galerie foto

Special

Comentarii

Moartea lui Ilie Balaci a îndoliat întreg fotbalul românesc, iar mesajele de condoleanţe au început să curgă din momentul în care informaţia a devenit publică.

Fostul mare fotbalist al Craiovei şi al echipe naţionale s-a stins în această dimineaţă, după un atac cerebral.

Unul din cele mai emoţionante mesaje adresate omului care a scris istorie în echipa Craiovei Maxima îi aparţine lui Gheorghe Popescu, unul din liderii Generaţiei de Aur, fost jucător la Craiova între 1984 şi 1990.

"Atâta timp cât cerul e albastru, vei fi deasupra tuturor. Zbor lin, înger al Universităţii!", a scris "Baciul" într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Mişcat de dispariţia tragică a lui Balaci a fost şi Gheorghe Hagi, care şi-a exprimat regretul tot prin intermediul reţelelor de socializare.

Nu exista cuvinte ca sa exprime durerea acestei pierderi imense. Odihneste-te in pace, Ilie Balaci! _______________________________ Rest in peace, Ilie Balaci!

Posted by Gheorghe Hagi on Sunday, October 21, 2018

Şi Ionuţ Lupescu a ţinut să transmită un mesaj special, amintind de faptul că a avut onoarea să debuteze la Dinamo chiar în locul fostului mare mijlocaş al naţionalei.

"Azi a plecat dintre noi, mult prea devreme, unul din cei mai mari fotbalişti din istoria fotbalului românesc , Ilie Balaci! Am avut privilegiul sa joc alături de el şi onoarea sa debutez in locul lui in mare echipa a lui Dinamo Bucureşti .

Rămas bun Nea Ilie ! Nu te voi uita niciodată!"
, a scris Ionuţ Lupescu.


 

Afla mai multe despre: ilie balacigica popescucraiova 

viewscnt
Articole similare