Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a luat decizia! Acestea sunt primele două transferuri, după venirea lui Bogdan Andone la FCSB

Gigi Becali a luat decizia! Acestea sunt primele două transferuri, după venirea lui Bogdan Andone la FCSB galerie foto

FCSB

Comentarii

Bogdan Andone a fost confirmat pe banca celor de la FCSB, iar miercuri va fi prezentat oficial în noua sa poziţie. Fără să-l consulte pe noul antrenor, Becali a luat deja decizia de a renunţa la doi fotbalişti din lot. Alţi doi (foarte tineri) se vor alătura echipei roş-albastre

Sosirea lui Andone pe banca tehnică a celor de la FCSB nu schimbă mult prea mult lucrurile la nivel de putere de decizie. Dacă în cazul în care Edward Iordănescu devenea antrenor la echipa lui Becali, o parte importantă dintre deciziile în privinţa lotului îi reveneau acestuia, în situaţia de faţă, patronul rămâne cel care taie şi spânzură în continuare.

Astfel, Becali a luat deja primele două măsuri, fără ca Andone să aiba vreun cuvânt de spus: Florentin Matei şi Adrian Stoian sunt OUT de la FCSB. În cazul primului, Iordănescu ar fi avut decizia finală: Edward l-ar fi păstrat cel puţin pe Matei! De altfel, patronul George Becali a confirmat că mijlocaşul trecut pe la Astra ar putea ajunge chiar sub comanda lui Edi Iordănescu la Gaz Metan: ”Da, e posibil. I-l dau gratis” a fost auzit finanţatorul din Ghencea în cursul zilei de ieri.

Doar 6 meciuri a apucat să joace Florentin Matei pentru FCSB în sezonul trecut. Nu a marcat niciodată şi nu a oferit nicio pasă decisivă. El ar putea trece sub comanda lui Iordănescu la Gaz Metan, care are o părere foarte bună despre Matei. Adrian Stoian în schimb are mai multe opţiuni de transfer. Este dorit de Craiova şi CFR Cluj, dar agentul său a confirmat că există interes pentru el şi din Serie B, Italia.

Robert Ion şi Cristian Dumitru vor face pregătirea de vară cu formaţia roş-albastră

Tinerii Robert Ion şi Cristian Dumitru, ambii cu merite la promovarea echipei Academica Clinceni în Liga 1 se vor întoarce la FCSB.

Cei doi vor efectua pregătirea de vară de la Braşov sub comanda lui Bogdan Andone, iar ulterior se va lua o decizie în privinţa lor.

Robert Ion (18 ani) a jucat 30 de meciuri sezonul trecut pentru formaţia lui Ilie Poenaru, a marcat 9 goluri şi a reuşit o pasă decisivă. Cristian Dumitru (17 ani) are 3 goluri în 16 meciuri jucate pentru Clinceni în Liga 2. Ei sunt cei doi tineri care pot rămâne sub comanda lui Andone, deşi foarte probabil, după stagiul de la Braşov ar urma să fie din nou împrumutaţi de FCSB.

"Veti vedea de Cristian Dumitru, un jucator de care se va vorbi foarte mult. Nu a implinit inca 17 ani. Asa cum v-am spus de Man, cand nimeni nu vorbea de el, asa va spun si de Dumitru. Dumitru, la 16 ani si jumatate, a fost pastrat in lotul mare" - MM Stoica despre Dumitru, vara trecuta

Cine e Bogdan Andone, noul antrenor de la FCSB

Bogdan Andone (44 de ani) a evoluat, printre altele, pentru Sportul, Rapid, Braşov, Ferencvaros sau Apollon Limassol.

A fost antrenor secund în mandatul lui Mihai Teja, iar de-a lungul carierei de antrenor a fost ”principal” la Olimpia Satu Mare, ASU Politehnica, Metaloglobus şi Energeticianul.

În vârstă acum de 44 de ani, Andone şi-a început cariera de antrenor în 2011, iar în ultimii ani a lucrat atât ca secund, cât şi ca antrenor principal. Ultima dată, Bogdan Andone s-a aflat pe banca celor de la Energeticianul, ca antrenor principal.

Fostul mijlocaş a fost adversarul FCSB-ului în sezonul 2015-2016, când i-a fost secund lui Marius Şumudică la Astra, în campania încheiată cu obţinerea titlului de campioană de către gruparea giurgiuveană.

Bogdan Andone are trei trofee obţinute ca jucător al Rapidului - titlul de campion, Cupa României şi Supercupa, toate în perioada 1998-1999.

Afla mai multe despre: bogdan andonegigi becalicristian dumitrurobert ionflorentin mateiadrian stoian 

viewscnt
Articole similare