Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Gigi Becali a ştiut”. Strategia pe care merge FCSB pentru a deveni campioana României în acest sezon: ”Să rămână aşa, că se pare că merge” | EXCLUSIV

”Gigi Becali a ştiut”. Strategia pe care merge FCSB pentru a deveni campioana României în acest sezon: ”Să rămână aşa, că se pare că merge” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) poate să-şi vadă în sfârşit îndeplinit visul pe care îl are cu FCSB de mulţi ani: titlul de campion al României. Ultima oară când formaţia sa a cucerit titlul a fost în anul 2015, cu Costel Gâlcă la cârmă.

FCSB s-a impus în faţa celor de la UTA Arad, scor 4-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 22 din Superliga României.

Omul meciului de pe Arena Naţională a fost Darius Olaru, care a marcat trei goluri, goluri cu care mijlocaşul roş-albaştrilor a ajuns lider în clasamentul golgheterilor în competiţia internă.

A fost cea mai clară victorie a bucureştenilor în această ediţie de campionat, una prin care au reuşit să mărească avansul faţă de CFR Cluj la 11 puncte.

Gigi Becali, ”sfătuit” să continue cu aceeaşi strategie la FCSB: ”Se pare că merge”

În acest meci au putut fi văzuţi la treabă şi noii jucători aduşi de Gigi Becali la FCSB: brazilianul Luis Phelipe şi ghanezul Baba Alhassan, care s-au aflat la debut.

Patronul FCSB-ului a primit laude pentru lotul puternic pe care l-a creat la echipa sa pentru această a doua parte a sezonului, astfel că marele său vis, titlul, este din ce în ce mai aproape.

Inclusiv Claudiu Keşeru, fostul atacant şi golgheter al roş-albaştrilor, a transmis felicitări pentru strategia la care a recurs Gigi Becali în această iarnă şi speră ca acesta să nu mai intervină peste echipă. 

”Nu ştiu cum e acum, dar să rămână aşa că se pare că merge. E important că nea Gigi a ştiut să vină din nou cu nişte ajustări de lot. Echipa arată foarte bine”, a declarat Keşeru, pentru Orange Sport.

Claudiu Keşeru a jucat la FCSB în două perioade, ianuarie 2014 - februarie 2015 şi august 2021 - iulie 2022. A jucat 67 de meciuri în tricoul roş-albaştrilor, reuşind 33 de goluri şi 12 pase decisive.

Ce carieră vrea să urmeze Keşeru: ”M-am înscris la şcoala de antrenori”

În prezent, ajuns la 37 de ani, Keşeru este retras din cariera de fotbalist şi vrea să devină antrenor.

”Încă nu m-am decis exact pe ce cale să o iau, vreau să le aprofundez pe ambele, de aia m-am şi înscris la şcoala de antrenori.

Şi vreau să mai fac - chiar am înţeles că urmează, se pune în aplicare o idee de FRF - de a face un curs de director sportiv”, a povestea Keşeru, potrivit Sport, în toamna anului trecut.

Afla mai multe despre: fcsbclaudiu keserusuperligagigi becali 

viewscnt
Articole similare