Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, preocupat de problemele de la Dinamo: "E faliment dacă nu se întâmplă asta". Ce i-a sfătuit pe rivali

Gigi Becali, preocupat de problemele de la Dinamo: "E faliment dacă nu se întâmplă asta". Ce i-a sfătuit pe rivali

Superliga

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a discutat despre problemele de la Dinamo. Omul de afaceri consideră că rivalii au nevoie de un acţionar potent financiar. În caz contrar, clubul din “Ştefan cel Mare” riscă falimentul.

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo (ADPD), un ONG al suporterilor "alb-roşii", a anunţat, miercuri, că va continua negocierile pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni (82,9368%) al clubului din "Ştefan cel Mare".

Gigi Becali are o altă soluţie. Finanţatorul FCSB crede că Dinamo are nevoie de investiţii majore pentru a supravieţui: ”Un club nu se ţine cu 200.000 de euro! Suma reprezintă doar salariile pe o lună, atât. Nu pot ţine fanii clubul. Dacă nu vine un investitor cu bani mulţi, Dinamo va falimenta! Nu o zic cu răutate, dar la fotbal trebuie bani. Eu nu o să fac donaţii.

Dacă tu iei licenţa cu donaţii, după aia ce faci? La fotbal trebuie să conducă numai unul. În alte ţări e altfel. E ca şi cum nu m-aş mai băga eu. Le-aş spune lui Argăseală şi antrenorului să facă totul. În doi ani, e făcut tuci. Dacă tu investeşti şi altul stabileşte, se alege praful”, a declarat Becali la AntenaSport.

Marţi, Ioan Andone a discutat în exclusivitate cu Telekom Sport despre ceea ce poate fi preluarea clubului Dinamo Bucureşti de către un fond de investiţii din Spania.

 

Afla mai multe despre: dinamofcsb 

viewscnt
Articole similare