Experiențe împreună.
You are here:

Ginerele lui Gigi Becali, prins pe Aeroportul Otopeni cu mai multe bunuri pe care nu le-a declarat

Ginerele lui Gigi Becali, prins pe Aeroportul Otopeni cu mai multe bunuri pe care nu le-a declarat

Diverse

Comentarii

Theodor Mincu, ginerele lui Gigi Becali, a contestat în instanţă o amendă de 3.000 de lei pe care a primit-o deoarece n-ar fi declarat unele bunuri pe care le avea asupra sa, pe Aeroportul Otopeni.

Theodor Mincu are din nou probleme cu legea. Potrivit cancan.ro, soţul Theodorei a fost amendat anul trecut cu 3.000 de lei, deoarece n-a declarat la controlul vamal unele bunuri pe care le avea asupra sa. Theodor Mincu ar fi intrat în ţară cu mai multe bunuri pe care ar fi trebuit să le declare la Biroul Vamal de Frontieră Otopeni, însă a ocolit această procedură. Mărfurile au fost totuşi descoperite de vameşi, astfel că ginerele lui Gigi Becali a fost amendat cu 3.000 de lei.

Însă Theodor Mincu se declară nevinovat. El a contestat în instanţă acea amendă, în speranţa că va dovedi că n-a fost rău intenţionat. Omul de afaceri i-a arătat judecătorului mai multe fotografii prin care a încercat să explice că biroul unde ar fi trebuit să declare bunurile era închis. Judecătorul nu s-a lăsat însă convins şi a menţinut sancţiunea.

”A fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, reţinându-se că, în incinta Aeroportului Henri Coandă, pe fluxul de intrare în ţară, s-a înscris pe culoarul «nimic de declarat», iar în urma controlului vamal s-au găsit bunuri nedeclarate.
A încercat să inducă în eroare instanţa de judecată prin furnizarea unor fotografii din partea opusă a culoarului, care să înfăţişeze acea bandă roşie susţinută de stâlpi şi să pară că accesul pe culoarul «bunuri de declarat» era inaccesibil”,
se arăta în motivarea instanţei, după ce Mihai Theodor Mincu a pierdut procesul, potrivit cancan.ro.

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV Radu Mihaiu, primarul de la Sectorul 2: "Sa vedem cati bani putem aloca pentru...