Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali, dezvăluiri din culisele negocierilor pentru transferul lui Florin Tănase: ”Au venit nişte arabi”

Giovanni Becali, dezvăluiri din culisele negocierilor pentru transferul lui Florin Tănase: ”Au venit nişte arabi”

FCSB

Comentarii

Florin Tănase îşi dorea să plece de la FCSB în această iarnă, dar oferta de trei milioane necesară pentru transferul său nu a apărut.

După ce a încheiat ultimul sezon ca golgheterul Ligii 1, după ce a fost folosit de Toni Petrea ca atacant, Florin Tănase părea destinat să plece de la FCSB.

Decarul formaţiei bucureştene avea doar un an de contract rămas cu echipa lui Becali, cu o clauză de reziliere de cinci milioane de euro.

Pentru a nu îl pierde gratis, FCSB i-a propus o prelungire care îi creştea semnificativ salariul şi îi scădea clauza de reziliere la doar trei milioane de euro.

Lucrurile păreau clare, orice club care era dispus suma respectivă pentru cel mai bun jucător din Liga 1 în sezonul 2020/2021 putea să pună mâna pe Tănase.

Însă mutarea nu s-a mai efectuat, iar Giovanni Becali a recunoscut că situaţia lui Tănase i se pare ”cea mai ciudată chestie”.

Impresarul a dezvăluit că în ciuda faptului că FCSB i-a scăzut preţul căpitanului său, echipele interesate încă încercau să negocieze la sânge.

Giovanni Becali, dezvăluiri din culisele negocierilor pentru transferul lui Florin Tănase

În cele din urmă, Tănase a rămas la club, deşi ar mai avea ocazia de a pleca într-unul dintre campionatele în care încă este deschisă perioada de transferuri sau în vară.

Totuşi, Giovanni Becali a punctat că fotbalistul ar putea să rămână la FCSB, unde încasează un salariu fabulos pentru Liga 1.

Tănase pentru mine e cea mai ciudată chestie de când sunt în această meserie.

Un jucător care era evaluat şi la şapte, şi la opt milioane, golgheter şi aşa mai departe, toate echipele care au chemat, că facem, că dregem, dar să scadă preţul şi aşa mai departe a scăzut la trei milioane.

Au venit nişte arabi, (n.r. au oferit) 2,5, 2,6, 2,7, dar nu ştiu, e ceva ciudat.

Cel mai important lucru e că l-am convins să semneze prelungirea cu FCSB, unde are un contract extraordinar, unde, dacă nu va fi cazul (n.r. să se transfere), îşi poate încheia cariera şi va conduce acest club spre cucerirea unor titluri şi a unor Cupe în România”, a declarat Giovanni Becali.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare