Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Greşeala fatală la Astra? Decizia greşită care ar fi băgat-o în Liga 2 şi când a avut loc: "Neinspirat" EXCLUSIV

Greşeala fatală la Astra? Decizia greşită care ar fi băgat-o în Liga 2 şi când a avut loc: "Neinspirat" EXCLUSIV

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a oferit şocul campionatului, după ce a retrogradat în Liga 2. Fosta campioană ar fi comis o greşeală fatală în ultime parte a play-out-ului, consideră Basarab Panduru.

Astra a pierdut cu 1-0 în ultima etapă, cu Viitorul, şi a retrogradat direct, de pe penultimul loc, cu 24 de puncte. Prima echipă picată în liga secundă a fost Poli Iaşi, cu 20 de puncte. FC Voluntari şi Hermannstadt merg la barj. Sibienii au salvat situaţia după victoria cu FC Argeş, din ultima etapă. 

E greaşala fată făcută de Astra? Explicaţia lui Basarab Panduru

Expertul Telekom Sport consideră că Astra a greşit atunci când a ales să-l schimbe pe Eugen Neagoe, la începutul lunii mai. În doar trei săptămâni, Ionuţ Badea, noul antrenor, a retrogradat cu fosta campioană.

Panduru consideră că nu s-a jucat cartea greşită cu înlocuitorul lui Neagoe, ci chiar schimbarea a fost cauza care ar fi dus la retrogradare. 

"Mi se pare cea mai neinspirată schimbare de antrenor la Astra. Neagoe cu oricine, nu neapărat cu Badea. Chiar dacă rezultatele cu Neagoe nu erau cele mai bune, parcă el ştia ce să facă în momentele astea, are experienţa necesară pentru meciurile astea. Au schimbat antrenorul, a avut trei meciuri la dispoziţie Badea. Nu ai câştigat niciun meci, nu dai nici măcar un gol... E cea mai neinspirată schimbare de antrenor", a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.  

Ionuţ Badea a început sezonul la FC Argeş, cu o nou-promovată, şi l-a încheiat cu o echipă retrogradară. Acum, inclusiv viitorul tehnicianului e sub semnul întrebării. 

De altfel, la Astra ar putea avea loc un val de plecări, cu preşedintele Dani Coman în frunte. 

UTA Arad, în Liga 2 şi Astra se salvează?

Joi, Telekom Sport a aflat informaţii care ar putea da peste cap clasamentul final al play-out-ului. UTA Arad este implicată într-un scandal din care riscă să retrogradeze, după ce doi oficiali de la UTA Arad au fost trimişi în judecată după ce au încercat să motiveze financiar adversarii unei rivale la promovare. Deşi sunt şanse mici ca acest lucru să se întâmple, Asra ar putea profita şi să rămână în prima ligă. 

 

Afla mai multe despre: astra giurgiubasarab pandurueugen neagoeionut badea 

viewscnt
Articole similare