Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harry Kane a ales-o pe Bayern Munchen, în dauna lui Manchester United: ”E o echipă care vrea să câştige Liga Campionilor”

Harry Kane a ales-o pe Bayern Munchen, în dauna lui Manchester United: ”E o echipă care vrea să câştige Liga Campionilor”
Comentarii

Harry Kane (30 de ani) a prefaţat duelul dintre Bayern Munchen şi Manchester United, unul dintre ”şocurile” din grupele Ligii Campionilor, ediţia 2023-2024.

Duelul dintre Bayern Munchen şi Manchester United este unul care ţine capul de afiş în prima etapă din noul sezon al Ligii Campionilor.

Va fi un meci cu un semnificaţie aparte pentru Harry Kane, atacantul englez al campioanei din Germania. 

Pe lângă faptul că reprezintă debutul său pentru bavarezi în ”competiţia stelelor”, va juca şi împotriva unei alte echipe la care a fost foarte aproape să ajungă în vară.

Kane a părăsit-o în acest an pe Tottenham şi a ajuns la Bayern, care a plătit 100 de milioane de euro pentru serviciile atacantului naţionalei Angliei.

Dar o altă destinaţie pentru acesta era şi Manchester United, echipă care era de asemenea în căutarea unui atacant veritabil.

La conferinţa de presă premergătoare partidei de la Munchen, Harry Kane a vorbit despre faptul că putea ajunge pe Old Trafford, dar a semnat cu Bayern Munchen.

”Normal că am purtat discuţii cu mai multe cluburi în vară, dar Bayern a fost o echipă la care am vrut să ajung. De când a venit oferta m-am decis, nu am mai luat în calcul alte opţiuni. Şi acum, din fericire, am ajuns aici.

Bineînţeles că Manchester United este un club mare, dar acum sunt aici şi sunt foarte fericit pentru asta. Bayern vrea să câştige Liga Campionilor, iar eu voi da totul pentru a ajuta la câştigarea trofeului”, a declarat Harry Kane, potrivit Marca.

Meciul dintre Bayern Munchen şi Manchester United se va disputa miercuri, 20 septembrie, de la ora 22:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

În vârstă de 30 de ani, Harry Kane a jucat cinci meciuri pentru Bayern, reuşind patru goluri şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: harry kanebayern munchen manchester unitedliga campionilor 

viewscnt
Articole similare