Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iese Toni Petrea din cuvântul lui Becali? Răspunsul antrenorului după ce patronul a ordonat ca Tavi Popescu să execute toate loviturile libere

Iese Toni Petrea din cuvântul lui Becali? Răspunsul antrenorului după ce patronul a ordonat ca Tavi Popescu să execute toate loviturile libere

FCSB

Comentarii

În urma înfrângerii cu Farul, Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi i-a făcut praf pe toţi jucătorii FCSB-ului în afară de Tavi Popescu.

După ce îşi propusese să ţină cât mai aproape de CFR până la începutul play-off-ului, FCSB a ajuns mai departe de campioană decât era la finalul lui 2021, la 11 puncte.

Roş-albaştrii ajunseseră la şase puncte de CFR, după ce fuseseră la 10, dar după înfrângerea cu Farul au picat din nou departe de rivală.

Înfrângerea cu formaţia pregătită de Gică Hagi l-a scos din minţi pe Gigi Becali, care şi-a făcut praf jucătorii, în frunte cu Florinel Coman.

Patronul i-a transmis internaţionalului român că doar Tavi Popescu trebuie să bată lovituri libere, fiind dezamăgit de execuţiile lui Coman.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu FC Argeş, Toni Petrea a discutat despre ordinea executanţilor şi a dat de înţeles că nu este de acord cu finanţatorul echipei.

Antrenorul FCSB-ului a afirmat că mai mulţi jucători din echipă sunt capabili de execuţii şi că echipa nu are un executant fix, aşa cum ar dori patronul.

Iese Toni Petrea din cuvântul lui Becali?

Nu văd lucrurile aşa şi nu cred că există debandadă la echipă. Ne pregătim foarte bine, facem tot ce trebuie pentru ca la ora jocului să fim pregătiţi sută la sută.

Dar apar momente, sunt momente şi momente în viaţa unei echipe şi sper să le trecem, în momentul ăsta e destul de dificil din punctul meu de vedere, să trecem cât mai repede.

De ce spun că e dificil? Pentru că s-a mărit distanţa de puncte. Dacă o luăm şi ne uităm strict pe rezultate, a fost o serie destul de lungă fără înfrângere şi văd că asta se uită foarte repede.

(n.r. devine Tavi Popescu principalul executant de lovituri libere?) Avem mai mulţi jucători posibili care ar putea să execute o lovitură liberă, dar nu cred că asta e o problemă.

Le-am spus tot timpul, punem trei-patru jucători la o lovitură liberă pentru ca adversarul să nu ştie cine va executa.

Acolo le las şi lor libertate, în funcţie şi de poziţia mingii faţă de poartă şi de cum se simt ei la momentul respectiv.

Poate mai are unul o inspiraţie şi zice <<lasă, că dau eu>>. Le dau posibilitatea asta”, a declarat Toni Petrea.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare