Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, variantă de viitor la FCSB. Oficialul Academicii Clinceni susţine mutarea: "Eu îl văd antrenând acolo, are potenţial"

Ilie Poenaru, variantă de viitor la FCSB. Oficialul Academicii Clinceni susţine mutarea: "Eu îl văd antrenând acolo, are potenţial"

Academica Clinceni

Comentarii

Team manager-ul Academicii Clinceni, Sorin Paraschiv, a vorbit despre antrenorul Ilie Poenaru, dar şi despre echipa din Ilfov care s-a calificat în premieră în play-off-ul Ligii 1.

Sorin Paraschiv: "Îl văd pe Poenaru antrenând la FCSB"

Ilie Poenaru a afirmat în mai multe rânduri că a negociat cu Gigi Becali, la un moment dat, venirea la FCSB, dar mutarea a picat. Într-o perioadă în care FCSB a rămas fără antrenor, oficialul Academicii Clinceni a comentat situaţia antrenorului său. 

"Aşa cum v-a spus şi el, a negociat cu FCSB (n.r. - în trecut). Eu îl văd antrenând acolo, are potenţial şi a demonstrat că poate conduce un grup excelent. Ok, aici a avut şi libertatea de a antrena. Aici a fost altceva, un caz excepţional pentru el şi pentru majoritatea antrenorilor. Acolo este altceva, cine merge acolo îşi asumă. Dar până la urmă pot ieşi lucruri pozitive. Dacă ajungi la FCSB şi câştigi un campionat, cota îţi va creşte foarte mult. Nu sezonul viitor, pentru că am făcut lucruri frumoase împreună şi mi-ar fi greu fără el", a declarat Sorin Paraschiv. 

Din ultimele informaţii, secundul naţionalei României, Nicolae Dică, ar urma să devină antrenor la FCSB, pentru a doua oară. 

"Foarte importantă va fi partea financiară pentru noi în sezonul viitor"

"Ne pare puţin rău că am început destul de greoi acest play-off. Nu întâmplător suntem în play-off, am creat o echipă puternică aici la Clinceni. Pot face lucruri mari şi campionatul viitor. Eu am spus că 85% din această echipă aş vrea să o păstrăm. 

(n.r. - Se schimbă denumirea clubului?) Încercăm şi noi să atragem pe cineva, oameni cu bani, încercăm să atragem Consiliul Local. Vom vedea dacă se va putea. Foarte importantă va fi partea financiară pentru noi în sezonul viitor", a mai spus Sorin Paraschiv. 

Din sezonul următor, Academica Clinceni ar urma să se numească Academica Ilfov, după cum a afirmat primarul. Joi, Academica Clinceni a învins-o cu 2-1 pe Sepsi, în play-off-ul Ligii 1. 

 

Afla mai multe despre: academica clincenifcsbgigi becaliantrenor fcsbilie poenarusorin paraschiv 

viewscnt
Articole similare