Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îmi felicit jucătorii pentru foamea de fotbal pe care o au!” Ruben Albes, concluzii după un nou succes în Liga 1

”Îmi felicit jucătorii pentru foamea de fotbal pe care o au!” Ruben Albes, concluzii după un nou succes în Liga 1

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a câştigat, scor 2-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a cincea a Ligii I.

 Hermannstadt a punctat prin autogolul lui Şeroni, din minutul 8, şi prin Romario Pires (89 - penalti), iar FC Botoşani a marcat prin Keyta, în minutul 36.,

După meci, antrenorul spaniol al sibienilor şi-a felicitat echipa pentru felul în care a evoluat: ”Am jucat bine, nu pot decât să-mi felicit jucătorii. Nu doar pentru ceea ce au arătat astăzi, ci pentru foamea de fotbal pe care o arată în fiecare zi. Suporterii ar trebui să fie mulţumiţi de ei. A fost un meci foarte complicat, iar răspunsul jucătorilor mei a fost foarte bun” a spus Ruben Albes, după meci.

”Nu mă gândesc la playoff, ar fi o nebunie. Suntem la început de sezon, trebuie să ne creştem nivelul, să ne păstrăm pasiunea pentru fotbal, familia pe care am format-o aici, şi să vedem unde vom ajunge. Eu îi aştept pe Goran Karanovic şi pe Caiado, pentru noi este o prioritate să se întoarcă. I-am înţeles, pentru că au vrut să joace în Europa League, nu doar a lor ci în general a jucătorilor care vor să joace la cluburi ca FCSB, sau în cupele europene” a mai spus tehnicianul spaniol.

Meciul a fost arbitrat de Andrei Chivulete, ajutat de Mircea Grigoriu şi Andrei Constantinescu.

Afla mai multe despre: ruben albes 

viewscnt
Articole similare