Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În România sunt invizibil”. Tehnicianul cu peste 20 de ani de experienţă care nu îşi găseşte locul în fotbalul nostru a semnat cu o echipă din Arabia Saudită. ”Tată, n-ai ce căuta”

”În România sunt invizibil”. Tehnicianul cu peste 20 de ani de experienţă care nu îşi găseşte locul în fotbalul nostru a semnat cu o echipă din Arabia Saudită. ”Tată, n-ai ce căuta”

Fotbal intern

Comentarii

Florin Motroc este noul antrenor al lui Al Najma, echipă nou-promovată în eşalonul secund al Arabiei Saudite. Fiul legendarului Ion Motroc s-a declarat dezamăgit de faptul că nu a fost în vizorul niciunei echipe din România, în cele patru luni în care a fost liber de contract.

Deşi şi-a început cariera de antrenor în 2000, Florin Motroc a pregătit mai multe echipe din afară decât din România. De 13 ani, fosta glorie a Rapidului nu a mai antrenat nicio echipă din ţară. În 2010, Motroc a stat pe banca echipei secunde a Farului, iar apoi cariera sa a luat drumul orientului.

Tehnicianul cu peste 20 de ani de experienţă care nu îşi găseşte locul în fotbalul nostru a semnat cu o echipă din Arabia Saudită. ”În România sunt invizibil”

”Voi începe treaba poimâine, în Arabia Saudită. Poate mă ajută Dumnezeu şi mă întâlnesc şi cu Ronaldo, cu Benezma. Când am acceptat oferta asta pentru a mă întoarce, este o echipă de Liga 2, Al Najma, e o nou promovată din Liga 3, probabil că atunci când m-au ales şi au decis să discute cu minte, şi-au luat informaţiile mai mult ca sigur cum că eu mai mai pregătit o echipă de genu ăsta, Al-Jabalain, în 2018 dacă nu mă înşel, o echipă promovată tot din Liga 3, cu obiectiv de menţinere în Liga 2.

Sunt acasă din martie şi ceea ce m-a făcut să iau decizia sau, nici nu ştiu cum să spun, de a-mi lua gândul, mi s-a confirmat. De 4 luni sunt acasă, chiar dacă am apărut şi la TV, şi la radio, sunt invizibil, inodor, incolor şi insipid din punctul ăsta de vedere. Mi se confirmă ceea ce copiii mei îmi spun mereu: “Tată, n-ai ce căuta în fotbalul românesc, n-ai vreun loc ca antrenor.

Iar din punctul ăsta de vedere sunt nevoit să accept ofertele din străinătate, acolo unde oamenii mă apreciază şi recomandările mele vis-a-vis de toate echipele unde m-am dus au venit din partea foştilor mei conducători sau anumitor jucători, foarte rar, cred că de vreo 2 ori în 14 ani de când sunt în Golf, doar 2 contracte au fost găsite de impresari”, a spus Florin Motroc pentru SPTFM.ro.

Ca jucător, Florin Motroc a evoluat pentru Sportul Studenţesc, FC Argeş, Selena Bacău, Rapid, Ceahlăul, Farul, Sheriff Tiraspol, UM Timişoara şi Al-Jahra.

Afla mai multe despre: motroc 

viewscnt
Articole similare